Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Video: V průměru pijí lidé 7 šálků espressa týdně. Kolik jich vypijete vy?

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
3. března 2015 | 12:00
Prezentace klienta |

Povědomí českých lidí o pití espressa a o kvalitě kávy obecně roste. Není sice ještě na takové úrovni jako u našich zahraničních sousedů, ale i přesto se milovníci kávy začínají více zajímat o její kvalitu, původ, výrobu a vše spojené s tím, co ovlivňuje její výslednou chuť. Pokud jste zvědaví, jakou kávu mají Češi nejraději a jak si v pohodlí domova připravit kvalitní espresso, aniž byste museli chodit do kavárny, podívejte se na naše video.

Káva je o emocích!

Konzumenti kávy se v poslední době snaží zjišťovat více o způsobech konzumace a přípravy kávy, aby si k ní posílili emocionální pouto. Sledují tedy, jaké druhy se hodí k nejrůznějším příležitostem a samozřejmě také jaké typy, příchutě a varianty si mohou v Čechách dopřát.

Lidé jsou ochotni experimentovat!

Milovníci tohoto moku už jsou unaveni turkem a klasickou rozpustnou kávou, která se stala součástí jejich každodenního života, a ztratila tak punc výjimečnosti. Rádi si dopřejí kvalitní espresso, na které si zajdou do své oblíbené kavárny. Většina z nich bohužel neví, že si jej mohou připravit i v pohodlí domova. 

Objevte i vy moderní umění kávy s kávovary NESCAFÉ® Dolce Gusto®.