Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ložnice bez postele

11. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

 Ano, je to úsměvné. Ložnici bez postele si nikdo z nás jistě nepředstavuje. Postel je skutečnou ozdobou každé ložnice. A je to právě postel, které přitáhne náš první pohled při vstupu do jakéhokoli pokoje. Postel plní nejen designovou funkci, ale má i své praktické využití. Vždyť každý z nás tráví v posteli v průměru osm hodin denně. To je celá třetina našeho života. A proto je důležité věnovat výběru postele dostatečnou pozornost tak, aby čas v ní strávený byl příjemně prožitý. 

Po celá léta je známo, že se právě přírodní dřevo v nábytkářství cení nejvíce. Přírodní materiál, vysoká kvalita, dlouhá životnost - to vše, v souvislosti s použitím moderního designu, přispívá k oblíbenosti masivního nábytku, zejména pak postelí. Důležitými kritérii pro zvolení ideálního lůžka jsou design a rozměry. Dřevěné masivní postele značky MONTERO splňují ty nejvyšší nároky moderního bydlení. Jsou nabízeny v široké rozměrové škále, tvarech – designech, s a bez různých druhů úložných prostor, se stavitelnou výškou ložné plochy resp. matrace pro snadné vstávání, takže si vybere úplně každý.

Autor: Montero

„Výroba našich postelí se vyznačuje vysokou kvalitou řemeslného zpracování, a proto si můžeme dovolit poskytnout prodlouženou záruku na konstrukční pevnost rámu,“ říká Ing. Vladimír Kubeš, jednatel společnosti, která je tradičním českým výrobcem značkového nábytku MONTERO a dodává: „Vybírat můžete z klasických postelí tradičních stylů, vhodných pro všechny interiéry, ale v nabídce máme i luxusní postele, které lze označit jako designové kousky.“ Kvalitní rošty a zdravotní matrace ještě umocní dojem příjemného spaní.

Autor: Montero

Na výrobu masivních postelí MONTERO se používá nejkvalitnější dubové nebo bukové dřevo, které lze charakterizovat především vynikající odolností. Masiv o dostatečné tloušťce zajistí dlouhou životnost a tuhost postele, která je základním předpokladem zdravého spánku. Dřevo je mořeno do 18 odstínů od bílé až po úplně tmavé. Povrchová úprava postelí se provádí kvalitními laky. Tato ošetřený povrch dřeva je odolný vůči vlhkosti, oděru a poškrábání a navíc zabraňuje předčasnému stárnutí dřeva.

Kombinace vyráběných šířek a délek postelí značky MONTERO umožňuje vybrat si postel přesně do vaší ložnice. Ať už se jedná o manželskou postel nebo jednolůžko. Vaše nové lože může mít, kromě vhodné barvy, šířky a délky, také stavitelnou výšku ložné plochy a několik druhů úložných prostor, který vyřeší problém s ukládáním příležitostně používaných věcí.

Služby z říše snů to je MONTERO

Málo kdo přichází do obchodu s přesnou představou, jaká postel bude ideální přímo pro jeho ložnici nebo pokoj. S výběrem té pravé postele vždy poradí zkušení firemní odborníci. Postel si můžete nejenom prohlédnout, ale také vyzkoušet. Po té obdržíte nabídku, kterou si v klidu domova prostudujete a rozmyslíte. Součástí nabídky, kromě cenové kalkulace, je také 3D grafický návrh vašeho pokoje v několika variantách. Z něho jasně uvidíte, jaké umístění je pro vaši postel to nejvýhodnější. Pak stačí už jen nakoupit a o všechno ostatní se postarají lidé z MONTERA. Nábytek je většinou skladem, takže dodávka netrvá dlouho. Postel, nebo i ostatní nábytek přivezou vlastními vozy prakticky kamkoli v České republice, donesou vám ho až na místo a ještě ho smontují. Potom po sobě uklidí a s úsměvem odcházejí. Ptáte se, co vás to bude stát? Nic. Všechny tyto služby jsou zákazníkům poskytovány zcela zdarma.