Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dárky na poslední chvíli: Využijte předvánoční slevy!

  • I na poslední chvíli můžete pořídit skvělé dárky!
    22. prosince 2014 | 06:00

    Přišlo vám, že je na nákup vánočních dárků stále dost času? Mně taky! A proto jsem se rozhodla, že pro vás najdu skvělé tipy na dárky na poslední chvíli. Abych se přiznala, pro některé z nich hned dnes běžím do obchodu. Máte nějaký další tip? Poraďte ostatním čtenářům společně s námi.

  • Využijte předvánoční slevy

     

    Víte, že pozdní nakupování dárků má i své výhody? Tou největší je možnost využít první předvánoční slevy, a nakoupit tak mnohem levněji než ti, kteří měli splněno už v půlce října. 

     

    Pod stromeček se určitě hodí veškeré oblečení, spodní prádlo, pyžama a bižuterie. Ve slevách pořídíte i luxusně vypadající kabelku, huňatou zimní šálu nebo nádherný hřejivý kabát!

    Slevy jsou tu!
    Autor: Shutterstock

     

    Kde nakoupit?

    Obchody Lindex, Reserved a s. Oliver si pro vás připravily magické slevy až 50 %, které odstartovaly již 18. prosince. Na první vlnu slev se můžete těšit i v oblíbeném obchodě Takko, kde si pro vás připravili akci ve výši 25 až 50 % na zimní bundy a pleteniny.

     

    I některé internetové obchody jsou připraveny na klasické "nestíhače". Například na Zoot.cz si můžete objednat i 22. 12. a vyzvednout do Štědrého dne svůj dárek na jakékoli výdejně. O den později to ještě stíhají ti, kteří si svou objednávku vyzvednou na pražské výdejně. 

  • Knihou nikdy nic nezkazíte

     

    Dalším skvělým tipem na dárek na poslední chvíli je kniha. Ta nikdy nikoho neurazí, a pokud víte, co dotyčného baví, a trefíte se mu do vkusu, uděláte mu i velkou radost. Navíc knihkupectví je téměř na každém rohu, takže dárek máte pořízený za chviličku. 

     

    Pokud víte, že dotyčný, kterého chcete obdarovat, není zrovna knihomol, pořiďte mu knihu o jeho oblíbeném sportu nebo třeba kuchařku. Já už jsem si jednu pod stromeček "objednala" u své sestry, konkrétně Kuchařku z ostrova, a moc se na ni těším. 

    Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru.
    Autor: archiv
  • Sportu zdar

     

    Pokud má ten, kterému sháníte dárek pod stromeček, alespoň trochu rád sport, máme pro vás další skvělý tip. Zajděte do sportovního obchodu (např. Decathlon, Sportisimo, A3 SPORT...) a pořiďte sportovní tričko, kalhoty, ledvinku na běhání, batoh na kolo nebo třeba obal na tenisovou raketu. Zkrátka podle toho, který sport váš příbuzný nebo známý provozuje. Věřte, že i v případě, že se sportu věnuje pouze rekreačně, ocení funkční oblečení, které se hodí třeba i na procházku.

     

    Super tip na poslední chvíli: Na internetovém obchodě www.bambutik.cz můžete na poslední chvíli koupit dárkové poukazy na funkční bambusové oblečení, které vám budou obratem zaslány elektronicky. Výhodou je, že budete mít jistotu, že si dotyčný vybere nejenom správnou velikost a barvu, ale i to, po čem touží a nejvíce ho potěší, nebo to, co skutečně potřebuje.

    Bambusové tričko
    Autor: archiv firem

  • Ženy milují parfémy, muži budou překvapeni

     

    V případě, že sháníte dárek pro svou partnerku, maminku nebo sestru, pamatujte, že ženy všeobecně milují parfémy. Zjistěte, jaký dotyčná právě teď používá, a zajděte do kvalitní parfumerie, kde vám školené prodavačky poradí, která vůně bude ta pravá. Aby žena nepoznala, že jste nákup jejího dárku nechali na poslední chvíli, dejte si záležet na balení. Uvidíte, že bude nadšená. 

     

    Parfém je dobrou volbou i v případě dárku na poslední chvíli pro muže. Co takhle toaletní vodu pro "siláky" Davidoff Champion, která má flakonku ve tvaru činky, nebo Davidoff The Game poskládanou z žetonů, kterou ocení především milovníci pokeru?

    Parfémy
    Autor: archiv firem
  • Delikatesu ocení každý

     

    Posledním univerzálním dárkem jsou nejrůznější delikatesy, protože každý z nás někdy rád zhřeší. Ať už jsou to luxusní belgické pralinky, šunka sušená vzduchem, voňavá brazilská káva, šampaňské nebo kvalitní víno, obdarovaný to rozhodně ocení. Stačí jen vědět, na kterých "pamlscích" si ujíždí.

    Delikatesy z Dlouhé 14, více na www.dlouha14.cz.
    Autor: archiv

Diskuse ke článku
.