Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kočka Česka 2014: Souboj začíná! Hlasujte a zvolte šampióna svého kraje

10. listopadu 2014 | 15:00

Největší soutěž na českém internetu je v plném proudu! Dnes v pravé poledne začalo hlasování, ve kterém naši čtenáři vyberou finalisty, kteří budou bojovat o titul nej kočky svého kraje. V galerii je už téměř 2 000 koček, kocourů a koťat. Přihlásit tu svou můžete i vy. Ještě stále máte čas! Ve hře jsou ceny za 74 000 korun!

Do soutěže je přihlášeno už téměř 2 000 micinek a mourků a každou hodinu přibývají desítky dalších. Letos soutěží každý mazlíček za region, ve kterém s páníčkem žije. Který z nich se stane nej kočičkou svého kraje? A kdo si odnese ceny za 74 000 korun? O tom rozhodnou výhradně naši čtenáři svými hlasy.

Ti nyní v prvním kole internetového hlasování na stránkách www.kocka-ceska.cz vyberou v každém regionu 15 kočiček, postupujících do finálového SMS hlasování. V něm čtenáři zvolí šampióna každého kraje. Celkem 14 regionálních vítězů se pak v superfinálovém hlasovaní utká o absolutní titul KOČKA ČESKA 2014.

Hlasujte a přihlašujte své mazlíčky ZDE >>>

Tihle krasavci už v soutěži jsou! Je tam ale už i vaše kočička nebo kocourek?
Autor: archiv soutěže
Jak dostat svého favorita do finále?

Především je důležité svého mazlíčka na stránkách soutěže zviditelnit. Prostřednictvím SMS  ho můžete poslat do VIP zóny, zvýraznit barevně jeho profil a vytvořit mu fotogalerii. Dostat vašeho chlupáče do finále vám ale mohou pomoci i přátelé a známí. Pošlete jim odkaz na pejska prostřednictvím emailu, využijte i sociální sítě Facebook, Twitter, Lidé.cz a další.

Váš mazlíček ještě nesoutěží? Spěchejte, ať nepřichází o hlasy!

Přestože hlasování začalo, můžete svého mazlíčka stále ještě do soutěže Kočka Česka 2014 přihlásit! Stačí se nejpozději do 24. 11. zaregistrovat na stránkách www.kocka-ceska.cz, vyplnit krátký dotazník a vložit profilovou fotku. S přihláškou ale neotálejte. Čím dříve bude vaše kočička či kocourek v soutěži, tím více získá hlasů!

FOTOGALERIE: Podívejte se na (zatím) nejhezčí fotky soutěže