Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Wanastowky zahrají za vysloužilé mobily! Zajděte si pro lístky na koncert

Wanastowky zahrají za vysloužilé mobily, podpořte s nimi recyklaci elektroniky!
2. září 2014 | 12:00

Letní festivaly končí, léto je fuč, ale dobrou hudbu, skvělý zpěv a úžasnou atmosféru si můžete vychutnat i v suchu a teple. Vyměňte starý mobil za vstupenku na koncert a přijďte si v sobotu poslechnout nezapomenutelné hity dnes již legendární české kapely Wanastowi vjecy. Za lístky nezaplatíte vůbec nic, tak neváhejte! Takovou šanci už příště mít nebudete.

Už tuto sobotu 6. 9. 2014 od 20:00 ve velkém sále pražské Lucerny završí koncert kapely Wanastowi vjecy soutěž Mobilcup, založenou na recyklaci a podpoře nadačního fondu Zelený život. V rámci koncertu vystoupí také kapela Portless a Viktor Dyk & WAW.

Kdo by neznal dnes již legendární českou kapelu Wanastowi vjecy, která už od roku 1988 přináší nezapomenutelné hity. Lístky na koncerty Wanastowek jsou tradičně rychle rozebrány. Ty na ten sobotní byste ale marně sháněli v obvyklých prodejních sítích.

Je totiž možné je získat jedině výměnou za nepotřebný nebo nefunkční mobil a to buď v sobotu před koncertem přímo v pokladně nebo kdykoliv ve značkových prodejnách Samsung. Zájemci by si ale měli pospíšit – vzhledem ke kapacitě koncertního sálu je k dispozici limitovaný počet 2000 kusů.

Wanastowky zahrají za vysloužilé mobily, podpořte s nimi recyklaci elektroniky!
Autor: archiv

Koncert je završením tří měsíců soupeření soutěžních týmů v Mobilcupu, které se snažily sesbírat pro recyklaci co nejvíce mobilů. Ty nejlepší týmy se utkají v zápase v malé kopané o hlavní cenu – zájezd na Ligu mistrů a možnost zahrát si exhibiční zápas s all star týmem. Klání vítězného mančaftu a týmu hvězd, jako jsou Jakub Kohák, Zdeněk Grygera, Vladimír Šmicer, Marek Jankulovski a další, se odehraje rovněž 6. 9., a to na pražském stadionu Motorlet v Praze 5.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články