Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sháníte flexibilní přivýdělek? Zkuste férové půjčky

18. srpna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Práci, jejíž časový rozvrh můžete přizpůsobit vlastním potřebám, která je založená na jednání s lidmi a která dokáže obohatit váš rodinný rozpočet o velice zajímavé částky – tak právě tu nyní nabízí společnost Fair Credit.

Fair Credit, zabývající se poskytováním drobných nebankovních půjček, totiž shání do svého týmu obchodní zástupce z celé republiky. „Práce obchodního zástupce spočívá v navštěvování lidí, kteří nás kontaktovali se žádostí o půjčku, v zodpovídání jejich dotazů a v péči o stávající i nové zákazníky,“ vysvětluje Tomáš Konvička, obchodní ředitel Fair Credit.

Bez háčků a poplatků

Fair Credit je společnost, která se řídí zásadou otevřenosti a férovosti jak ke svým klientům, tak ke spolupracovníkům a zaměstnancům. Etický kodex, kterým se obchodní zástupci i jejich manažeři řídí, vysloveně zakazuje různé nekalé praktiky, které jsou s obchodními zástupci bohužel v povědomí lidí spojené.

Práce pro Fair Credit má v porovnání s obdobnými nabídkami jiných společností i řadu dalších výhod. Chcete-li například nastoupit, nečeká vás placení žádného vstupního poplatku, zdarma je i zaškolení a uvedení do problematiky. „Od obchodního zástupce se očekává, že bude schopný odpovědět na dotazy klienta ohledně smlouvy o úvěru, že s ním celou smlouvu bod po bodu projde. Na to musí být samozřejmě náležitě připravený,“ popisuje Tomáš Konvička.

Každý týden jistá odměna

Unikátní je i systém vyplácení odměn za práci. Obchodní zástupce má jistou fixní částku za každou uzavřenou smlouvu, která se vyplácí jednou za týden. Samozřejmostí je také provize z uzavřených půjček, která může dosáhnout poměrně značných částek – podle toho, kolik času člověk práci obětuje. „Časovou náročnost si můžete stanovit více méně sami, samozřejmě po dohodě se svým obchodním manažerem,“ potvrzuje Tomáš Konvička.

Pokud vás tato pracovní možnost zaujala, neváhejte nás kontaktovat: http://www.faircredit.cz/kariera/hledame-obchodni-zastupce/

Bezplatná infolinka: 800 888 120