Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

O stupeň lepší nealko? Vyzkoušejte Zlatopramen N◦A!

21. července 2014 | 10:50
Prezentace klienta |

Také se vám již stalo, že jste chtěli nedělní oběd spláchnout vychlazeným pivem, ale nešlo to, protože jste přijeli autem? Nyní si můžete dopřát lahodné pivní osvěžení i vy, kdo neholdujete alkoholu, nebo si nemůžete alkoholické pivo dopřát.

Vzhledem k tomu, že téměř každý z nás jezdí denně nebo alespoň čas od času někam autem a rád by si v letních tropických dnech dopřál pěnivé osvěžení, je pro něj nealkoholické pivo vítanou alternativou.

A právě Zlatopramen N◦A je charakteristický lahodnou a jemně nahořklou chutí opravdového piva. Skoro tedy nepoznáte, že pijete nealkoholické pivo. Vyrábí se podle originální receptury z nejkvalitnějších surovin. Jeho konzumace je ideální především v okamžicích, které si chcete naplno prožít, ale současně si hodláte zachovat pod kontrolou všechny své smysly.

Kvalitu a skvělou chuť podtrhují četná vítězství v soutěžích. Mimo jiné na soutěži Pivex 2014 získal 1. místo v kategorii nealkoholických piv a na krásném 3. místě se umístil v soutěži Pivo ČR.

Zlatopramen nealko je pivo s výraznou vůní po chmelu a mladině a s chutí podobající se klasickému pivu. Tyto vlastnosti jsou dosaženy tradičním způsobem výroby piva. Ve spilce, což je část pivovaru určená ke kvašení piva, nealko pivo prokváší kratší dobu a proto se nevytváří takové množství alkoholu jako u klasických piv.