Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nový Albert.cz inspiruje k chytrému nákupu i dobrému jídlu

23. června 2014 | 11:11
Prezentace klienta |

Co vymyslet k večeři? A o víkendu přijede návštěva, takže byste se mohla pochlubit novým receptem, ale zase v obchodě nemají ty správné ingredience. Nekonečné a dokola opakující se přemýšlení mnohých žen pomáhá zjednodušit marketingová manažerka nového webu Albert.cz - Anna Rybářová. Webové stránky Albert.cz nyní nabízí recepty včetně upozornění, která ze surovin je v akci. Se sháněním potravin si taky nemusíte lámat hlavu, upozorní vás, jestli zajít do hypermarketu nebo supermarketu.

Na otázky odpovídala Anna Rybářová, marketingová manažerka nového webu Albert.cz

 

Autor: Albert.cz

Proč jste se pustili do inovace webových stránek?

Hodně žen se dívá na naše nabídky a letáky a zároveň mají rády Albert magazín, ve kterém čerpají inspiraci. Napadlo nás všechno spojit dohromady a pomoci tak zákaznicím s plánováním jídel na každý den.

Co všechno na webu zákazníci najdou?

Kromě řady receptů pro každou příležitost si mohou prohlédnout online leták, k dispozici jsou také aktuální sezónní informace či akce, které právě probíhají na prodejnách. V receptech je u potřebných ingrediencí vyznačeno, která z nich je právě v akci a kde ji mohou zakoupit, zda v Albert hypermarketu nebo supermarketu. Ve chvíli, kdy si budou prohlížet online leták, najdou u konkrétních produktů odkaz, který je přesměruje na recepty s danou surovinou. Nyní například patří mezi nejvíce vyhledávané položky chřest a jahody.

Jak zákazníkům pomáhá web při výběru potravin?

Pomáhá jim s nápady a tipy na každodenní snídaně, obědy a večeře. Každý den získáte novou inspiraci, aktuální nejen dle denní doby, ale také dle sezóny. Často se stává, že zákazníci hledají recepty na internetu, ale ve finále skončí s papírem a tužkou. V době chytrých telefonů jim to chceme usnadnit. U receptu si mohou zaškrtnout, co potřebují, a použít funkci „Nákupní seznam“. Ten si potom mohou poslat na email, sdílet s rodinou nebo uložit do mobilu.

Autor: Albert.cz

Používáte tuto vychytávku také?

Svůj nákup si plánuji podle receptů, pak jej pošlu příteli, který tam dopíše další věci. Nakonec ten, kdo je blíž obchodu, dojde na nákup. Přijde mi to fajn. V receptech nabízíme jenom ingredience, které jsou v Albertu dostupné, takže všechno nakoupíte na jednom místě.

Co lidé na webu kromě receptů najdou?

Web by se měl stát takovým každodenním rádcem našich zákazníků. Kromě receptů a akcí zde najdou spoustu aktuálních informací o surovinách, dodavatelích či rady při vaření. Nyní je grilovací sezóna, takže je zde velké množství tipů nejen na omáčky a dipy, ale také rady, jak si vybrat správný gril či jak se starat o maso.

Kolik máte k dispozici receptů?

V tuto chvíli máme na našem webu Albert.cz přes 2 200 receptů. Jsou ze všech koutů světa a s ingrediencemi, které jsou dostupné v našich prodejnách. Další recepty budeme neustále přidávat.

Už jste vyzkoušela nějaký recept, který je na webu Albert.cz?

Dělala jsem pěkně ostrou krkovičku. Bylo to výborné, protože kombinace balzamikového octa, medu a rozmarýnu vytvořila neuvěřitelné aroma. A právě zkouším různé recepty z chřestu, naposledy jsme s přáteli grilovali chřest se sezamem.

Více naleznete na www.albert.cz