Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěříte, co umí moderní pračky! Zvládne to i ta vaše?

9. června 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Automatickou pračku dnes považujeme za běžnou součást většiny domácností. Doby, kdy bylo praní prádla skutečně namáhavou činností, jsou naštěstí nenávratně pryč. Žádné drhnutí na valše, žádné přenášení mokrého prádla z pračky do ždímačky. Moderní přístroje zvládnou vše najednou – a mnohem víc. Víte, že některé dnešní pračky umí samy dávkovat prací prostředek (tekutý i sypký) a dle zadaných kritérií si zvolí optimální prací cyklus?

Přichází skutečná revoluce v praní

Průkopníkem v oblasti přístrojů pečujících o prádlo je německá společnost Miele. Její přístroje pravidelně vítězí v nezávislých spotřebitelských testech po celém světě i v anketách spolehlivosti a oblíbenosti mezi zákazníky. Miele se může pochlubit množstvím patentů a technologií, které změnily pohled na péči o prádlo. Patří k nim jedinečný voštinový buben, automatické dávkování tekutého i sypkého pracího prostředku, samočisticí zásobník pracího prášku nebo množství programů a funkcí. Všechny přístroje jsou navíc testovány na dobu životnosti 20 let – tak přísně netestuje své přístroje žádný jiný výrobce.

Autor: Miele

Nejinak je tomu u nejnovější řady praček W1, která je protkána nejmodernějšími technologiemi a především systémy, které vám praní maximálně usnadní. Tři světové novinky, systémy Miele PowerWash, Miele TwinDos a Miele CapDosing, byly navrženy tak, aby splnily vaše přání v souvislosti s praním prádla.

Autor: Miele

Systém PowerWash umožňuje čisticí výkon a rychlost na takové úrovni, která byla doposud nedosažitelná. Inteligentní princip intenzivního sprchování se stará o vynikající prací výkon přístroje. V programu QuickPowerWash lze vyprat prádlo za méně než jednu hodinu – a to s perfektním výsledkem praní. Systém TwinDos představuje zcela nové automatické dávkování tekutého pracího prostředku nejen na barevné, ale poprvé také na bílé prádlo. Díky systému CapDosing dosáhnete perfektních výsledků praní i u textilií vyžadujících speciální péči (vlna, outdoorové oblečení apod.). Stačí jen malé kapsle Miele Caps nasadit do přihrádky na aviváž. Pračka zcela automatiky uvolní obsah kapsle během procesu praní v ten správný okamžik. Vyčistit doma můžete i textilie náročné na údržbu, které jste dříve museli nosit do čistírny – tím šetříte čas i peníze.

Autor: Miele

Další přednosti moderních praček

Pračky Miele z nové řady W1 však nabízejí mnohem více moderních technologií, které umožní ještě lepší výsledky praní, úsporu energií a více komfortu. Mnohé z nich naleznete pouze u Miele. Exkluzivně je to mj. zdokonalený voštinový buben SoftSteam pro maximálně šetrnou péči o prádlo a snížení náročnosti žehlení, intenzivní sprchování, manažer programu, speciální programy a funkce (Prádlo mix, Skvrny) nebo patentovaný samočisticí zásobník AutoClean. Silný a úsporný ProfiEco motor pracuje efektivně, tiše a úsporně. O dokonalý výsledek praní se postarají také speciální programy, jako je Automatika plus, Peří, Tmavé prádlo, Prádlo mix, Expres 20, Peřiny, Impregnace, Polštář, Nové textilie, Hedvábí apod. Programy praní jsou samozřejmě perfektně sladěné s programy sušení u nové řady sušiček T1. Všechny automatické pračky Miele řady W1 patří do nejúspornější energetické třídy A+++.

Nemusíte se rozhodovat mezi inovativní technikou a elegantním designem. Nová generace péče o prádlo propojuje funkčnost s estetikou – ve dvou různých designových liniích – ChromeEdition a WhiteEdition.

V showroomech Miele v Praze a Brně nebo u prodejních partnerů Miele se můžete přesvědčit o tom, co všechno dnes zvládne moderní pračka. Věřte, že už nebudete chtít prát v ničem jiném než v Miele.

Více naleznete na www.miele.cz