Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Filmový víkend s ledovými muži

Romantické komedie jsou jako dělané pro večery s kamarádkou
26. května 2014 | 16:30

Pankrác, Servác a Bonifác nám letos dali pořádně zabrat. Každý ledový muž ovšem nakonec roztaje – a když o tom nenajdete dost důkazů ani ve svém okolí, zpestřete si víkend trojicí romantickým filmů. Jejich hrdinky nosí dobové kostýmy, ale se svými podmračenými a nedůtklivými protějšky to umějí! Jak to dělají? To můžete sledovat exkluzivně v on-line kině IVIO.tv.

Emma
Autor: archiv
Emma

Emma je chytrá, hezká mladá dáma, která se právě začala nudit. Její vychovatelka a přítelkyně se totiž provdala a odstěhovala. Emma, které její ovdovělý tatínek dovolí cokoli, se začne stylizovat do role dohazovačky. Způsobí tím pěkný zmatek – a navíc málem přehlédne, že se do ní zamiloval bohatý, ale uzavřený pan Knightley... Kostýmní romanci zdobí herecké výkony Gwyneth Paltrow a Jeremyho Northama. 

http://ivio.tv/1503/Emma

Jasná hvězda

Propadnout kouzlu romantická básníka může někdy být docela komplikace. To poznává na vlastní kůži Fanny Brawneová (Abbie Cornish), když začne pokukovat po zasněném mladém poetovi Johnu Ketasovi. Ani on není k dívce ze sousedství lhostejný. Vášnivý, tajný vztah však zkomplikuje básníkova vážná nemoc... V příběhu inspirovaném skutečním životním příběhem exceluje Ben Whishaw.

Jasná hvězda
Autor: archiv

http://ivio.tv/911/Jasna-hvezda

Lady Chatterleyová

Skandální román D. H. Lawrence Milenec lady Chatterleyové inspiroval řadu filmů. Tím nejvášnivějším z nich je snímek, ve kterém si titulní roli zahrála půvabná Marina Hands. Její hrdinka - třidvacetiletá Constance - náhradu za zmrzačeného a chladného manžela najde v mladém lesníkovi. Dvojice osamělých lidí začne prožívat tajnou romanci plnou hlubokého citu a nebývalých tělesných rozkoší...

http://ivio.tv/1489/Lady-Chatterleyova