Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Michal David zazpívá v Praze pro 2500 vyvolených!

27. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

To tu ještě nebylo! Praha se má na co těšit, legenda české pop music, třiapadesátiletý Michal David, se 22. dubna představí v luxusním pražském klubu SaSaZu. Jeho největší hity, na které jsou jeho fanoušci zvyklí z velkých stadionů, si tak teď budou moci poslechnout v neobvyklém prostředí s vynikající zvukovou aparaturou. Během dvouhodinového koncertu se můžete těšit na kompletní průřez tvorbou jednoho z našich nejslavnějších hudebních jmen.

Michal David se narodil v roce 1960 v Praze. Hudbě se věnoval už odmalička a v pouhých šestnácti letech založil jazzové kvarteto Čtyři. Později se připojil ke skupině Kroky Františka Janečka, kde se jeho kariéra rozjela naplno. Své první sólové album vydal ve dvaceti letech a dodnes jich má na svém kontě již šestnáct! Kromě sólo dráhy komponuje pro další umělce a věnuje se tvorbě muzikálů. Jeho hudbu jste mohli slyšet ve filmech jako "Láska z pasáže", "Discopříběh" 1 a 2, "Vítr v kapse" nebo "Hostel".

Autor: Ticketportal.cz

Nenechte si ujít tuto výjimečnou hudební událost a dorazte v úterý 22. dubna 2014 do pražského SaSaZu. Kapacita je 2 500 lidí, a pokud chcete mít jistotu, že na vás zbude místo, pořiďte si lístek co nejdříve v předprodeji v síti Ticketportal.cz.

Vedle standardních vstupenek je k dispozici i velmi limitovaný počet VIP vstupenek, které Vám zajistí osobní setkání s Michalem Davidem, autogramiádu za účasti profesionálního fotografa, skvělý výhled na pódium, samostatný VIP bar a komfortní posezení ve VIP Lounge.

Na video se můžete podívat ZDE!