Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak se vám líbí? Umělec stvořil dokonalou ženu, zkombinoval nejkrásnější části těl celebrit

3. října 2013 | 15:00

Nohy Jennifer Aniston, bříško Gwen Stefani, úsměv Kate Middleton, obočí Megan Fox... Tak by podle amerického umělce měla vypadat nejdokonalejší hollywoodská celebrita. Výsledek v nás však budí rozpaky.

Hollywoodské celebrity jsou známé svými dokonale tvarovanými postavami i pěstěným vzhledem. Žádná z nich však rozhodně není dokonalá. Proto se jeden umělec rozhodl vybrat z nich to nejlepší a stvořit tak dokonalou ženu.

Inspirován výsledky hlasování čtenářů na serveru Hollyscoop.com složil avatara s krásnýma nohama Jennifer Aniston, kaštanovou hřívou Sofie Vergar a plochým bříškem Gwen Stefani.

Tvář "ideální" ženské celebrity má husté obočí Megan Fox, široký úsměv Kate Middleton úsměv a nos Scarlett Johansson.

Takhle vypadá ideální celebrita
Autor: hollyscoop.com
Právě Sofia Vergara je jednou z hvězd, které rodícímu se avatarovi propůjčily velkou část svého těla - nevyjímaje vlnité hnědé vlasy a smyslné ženské křivky. 

Nejkrásněji tvarované nohy showbyznysu prý zase vlastní Jennifer Aniston, která má pěkné i ruce. A nejvyhledávanějšími ňadry jsou ta, kterými se pyšní Jennifer Love Hewitt.

Anketa
Líbí se vám žena složená z nejkrásnějších částí hollywoodských celebrit?
Ano
6 %
Ne
94 %
Hlasovalo: 712 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

K dokončení dokonalého těla pak už zbývá jen vysportované pevné bříško rockerky Gwen Stefani, která ho však příliš často na veřejnosti neukazuje.

Jen dokonalé tělo však nestačí. Tvář nejdokonalejší ženy je kompilací těch nejkrásnějších částí z obličejů celebrit - včetně tlustého tmavého obočí herečky Megan Fox.

Ostře řezaná čelist nepatří nikomu jinému, než Victorii Beckham a světle modré oči si umělec vypůjčil od Zooey Deschanel. Hřejivý úsměv Kate Middleton a nosík Scarlett Johansson pak už jen dotváří nejdokonaleji vypadající celebritu.