Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hledáte na léto něco nového a osvěžujícího?

JACOBS ICE BOX
1. července 2013 | 09:18
Prezentace klienta |

Otevřeným oknem k vám proudí závany rozpáleného vzduchu, který se tetelí na parapetu a nedopřeje vám chvíli klidu, abyste se mohli soustředit nebo si odpočinout. A vy marně přemítáte, co si dát, abyste se začali cítit dobře, a co by vás zbavilo pocitu horka.

Máte chuť na kávu, ale v žádném případě nechcete pít cokoliv horkého. A přitom je tu řešení, které je zábavné, nestojí nic navíc a osvěží vás tak dokonale, že si budete přát, aby nesnesitelná horka ještě chvíli vydržela. Docela určitě jste už slyšeli o ledové kávě, ale skoro určitě vás nenapadlo, že si skvělou ledovou kávu můžete během pár minut připravit doma nebo v kanceláři sami. A nepotřebujete k tomu žádný drahý přístroj.

Stačí si koupit vybranou instantní kávu Jacobs, ke které nyní získáte šejkr nebo formu na led a návod na výrobu vlastní ledové kávy. Je to opravdu snadné. Kvalitní instantní káva Jacobs je základem dokonalé chuti vaší ledové kávy, kterou si můžete připravit přímo pro sebe podle svých představ. Originalitě se totiž ani při přípravě ledové kávy meze nekladou. A s Jacobs můžete za svůj vlastní recept na ledovou kávu ještě navíc vyhrát.

Stačí zaslat váš recept prostřednictvím stránek www.jacobsleto.cz naší porotě ve hvězdném složení Martin Pyco Rausch a Kristýna Leichtová. Připravte ledovou kávu, jakou svět ještě neviděl, a vyhrajte unikátní JACOBS ICE BOX plný káv Jacobs, ochucujících sirupů Monin, s knihou receptů, šejkrem a formou na led ve tvaru kávových zrn. Každý týden vybere naše porota 7 nejlepších receptů, které budou odměněny!


Na stránkách www.jacobsleto.cz najdete také spoustu vyzkoušených receptů a inspirace. Největším dilema tak může být jen, jakou ledovou kávu si vlastně připravíte... s karamelem, s rozmixovanými jahodami, se šlehačkou posypanou skořicí. Hmmm... už jen nabrat na lžičku, ochutnat, zamíchat a pomalu si vychutnávat.

Diskuse ke článku
.
Související články