Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity dnes prodávají na bleším trhu! Kupte si něco od českých hvězd

20. června 2013 | 08:52

Simona Postlerová, Štěpanka Duchková, Michaela Dolinová, Jaroslav Svěcený a mnoho dalších známých tváří showbyznysu podpoří dobrou věc. V rámci charitativního blešího trhu Husí kusy 2 se postaví za prodejní stolky a budou prodávat věci z druhé ruky.

CO: charitativní bleší trh Husí kusy 2

KDY: ve čtvrtek 20. června od 10.00 hodin (známé osobnosti zde budou od 14:00 hodin)

KDE: na pražském Náměstí Míru

Návštěvníci trhu si budou moci vybrat ze široké nabídky jarního a letního oblečení, kabelek, bot, doplňků, bižuterie, vlastních výtvorů a nejrůznějších rarit z cest. Na charitativní akci nebudou tradičně chybět známé tváře, které se aktivně zapojí do prodeje.

V rolích prodavačů se od 14.00 do 16.00 představí například Ondřej Kepka, Simona Postlerová, Michaela Dolinová, Jiří Zbořil, Jaroslav Svěcený nebo Štěpánka Duchková.

Pozvánka na charitativní bleší trh Husí kusy 2
Autor: akcecihla.cz

Druhý ročník charitativního proběhne ve čtvrtek 20. června od 10:00 do 18:00 hodin na Náměstí Míru. V letošním roce si Nadace Divoké Husy pro tento trh vybrala partnera občanské sdružení Portus Praha, které je mimo jiné zakladatelem a koordinátorem celostátní benefiční kampaně AKCE CIHLA.

Jaroslav Svěcený charitativní projekty podporuje. Je dokonce už 10 let patronem celostátní benefiční kampaně AKCE CIHLA.
Autor: akcecihla.cz
Patronát nad touto akcí převzala stejně jako loni Mgr. Kateřina Jechová, zástupkyně starostky MČ Praha 2.

Nadace Divoké husy působí v České republice od roku 1997 a za tuto dobu rozdělila více než 300 miliónů korun. Její činnost je zaměřená na nestátní neziskové organizace v sociální a zdravotní nouzi. Způsob podpory je naprosto jedinečný v tom, že Nadace Divoké husy zdvojnásobuje výtěžky benefičních akcí. Motivuje tedy žadatele k tomu, aby uspořádali  benefiční akci a její výtěžek pak Nadace zdvojnásobí.

Občanské sdružení Portus Praha provozuje svoji činnosti od roku 1998. Za dobu své existence se občanskému sdružení podařilo vybudovat dva projekty chráněného bydlení s celoročním provozem, dvě tréninkové garsonky, pracovní centrum a sociálně- terapeutickou dílnu v obci Slapy nad Vltavou. Portus Praha je mj. zakladatelem a koordinátorem celostátní benefiční kampaně AKCE CIHLA, která z původně pražské akce expandovala do 25 měst v celé ČR.