Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Už jen 12 dní aneb Praktické rady, jak přežít konec světa!

Berte to trochu s rezervou! Ani konec světa přece nemusí být tak tragický, jak se na první pohled může zdát!
9. prosince 2012 | 10:00

21.12.2012. Magické datum, které ve spoustě z nás vzbuzuje emoce. Bude konec světa, nebo ne? V každém případě to nemůžeme nijak ovlivnit. Pojďte se ale společně s námi zamyslet, co by bylo vaším posledním přáním.

21.12.2012 přesně v 11:11 - dojde k vynulování mayského kalendáře. Co nám asi chtěli dávní Mayové sdělit? Má jít o varování? O tom, že pro mayskou civilizaci nebyla astronomie žádnou španělskou vesnicí, není pochyb.

Existují nejrůznější scénáře konce světa, alespoň takového, jak ho známe dnes. Ale ať už to je, nebo není pravda, je věc každého z nás.

Pojďme se ale zaměřit na to, co byste před koncem světa měli udělat?

1) Rozhodně si po sobě uklidit

Co kdyby totiž po vymýcení nás lidí, začalo planetu Zemi obývat neznámé mimozemšťanstvo? Co by si pak asi pomysleli o dřezu plném neumytého nádobí? Nevyžehleném prádle, nebo neutřeném prachu?

Věříte, že bude 21.12. 2012 konec světa?
12,6%
87,4%
Děkujeme za Váš hlas!
74 hlasů
512 hlasů

2) Nahrát milý a přívětivý vzkaz

Ať už to budou mimozemšťané, trilobiti, či jiná havěť, která nás, nepochybně velmi inteligentní bytosti nahradí, měla by o nás něco vědět. Proto pomalu, srozumitelně na videu gestikulujte a snažte se být přirození! Je fajn sdělit, kde se případně nacházejí náhradní klíče od bytu!

3) Hodit si nohy na stůl a dát si oblíbený drink

Nejkrásnější a bez pochyby nejjednodušší část našeho návodu: "Jak přežít konec světa." Stejně s tím už nic neuděláte a pokud pilně a svědomitě splníte předešlé dva body, čeká na vás zasloužená odměna! Nakonec nám na tom světě nebylo zas tak špatně, ne?

Autor: ema