Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Co pod stromeček mamince? Poradíme vám!

4. prosince 2012 | 07:00

Také máte každý rok pocit, že vám prostě dochází inspirace, čím obdarovat své nejmilejší? Nejste sama! Proto jsme se my v redakci poradily a sestavily seznam toho, co by našim milovaných matkám udělalo radost!

Dárek praktický, na parádu, nebo pro potěšení? Pakliže se děsíte několikahodinového bloumání po obchodech, pak jste tu správně!

Vybrali jsme několik novinek, o kterých si myslíme, že by každou z nás, i z řad našich maminek, potěšily.

Pro maminky parádnice

Pokud vaše matka popírá svůj věk a ráda vždy a všude vypadá dobře, pak jí můžete obdarovat například jelenní broží (588 Kč, modnidoplnky.cz), praktickou taškou z kvalitního materiálu (2390 Kč, mimmo.cz), řasenkou, která vytvoří krásný a svůdný pohled (79 Kč, Ryor), nebo růžovými hodinkami luxusní značky Storm (info o ceně na modnidoplnky.cz). Určitě nepohrdne ani stylovým telefonem Nokia (1500 Kč).

Dekorace do bytu, či domu pro milovnice stylu, F&F Home
Autor: Archiv firem

Praktické mamky

Pletené podkolenky, aby neprochladla (499 Kč, Marks&Spencer, termohrnek Keep Cup (350 Kč, freshlabels.cz), láhev s uhlíkovým filtrem Bobble (549 Kč, urbanlux.cz), a nebo ohřívací flaškou na ruce (349 Kč, Marks&Spencer). jistě je potěší i stylové dekorace do interiéru, ty najdete v oddeleních Tesco F&F Home.

Bílá orchidej ve váze, info o ceně na blomus-shop.cz
Autor: Archiv firem

Vděčné maminky

To jsou takové, které nepohrdnou žádným dárkem a nejvíc je potěší voňavá kosmetika. Na ně platí: Dárková sada Nivea (316 Kč) a báječný sprchový gel Powerfruit, vánoční voňavá sada přírodní kosmetiky Lush (1450 Kč), veselé ponožky Happy Socks (199 Kč, urbanlux.cz), vánoční levandulová sada Ryor (179 Kč), anebo krásná bílá orchidej ve váze (info o ceně na blomus-shop.cz).

Autor: ema