Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Naučte se relaxovat! Dopřejte si odpočinek a uvolnění za příznivé ceny

Cítíte se často unavení a vyčerpaní? Možná je čas na drobnou přestávku.
27. června 2012 | 10:01
Prezentace klienta |

Vysoké osobní nasazení, přesčasy, stres. Dnešní doba klade na člověka velkou zátěž. Pro úspěch v práci je nezbytné vykonávat náročné činnosti výrazně zatěžují lidský organismus. A aby toho nebylo málo, nejinak tomu bývá i v domácnostech.

Jenže lidské tělo není stroj a dlouhodobé přetěžování se časem zákonitě musí projevit. Existuje tedy nějaká snadná a nenákladná cesta, jak pomoci svému fyzickému i psychickému zdraví? Přečtěte si několik našich tipů na příjemné a hlavně výhodné relaxační a odpočinkové činnosti, nabízené portálem Sleviste.cz.

Naučte se relaxovat
Autor: archiv
Cítíte se často unavení a vyčerpaní? Možná je čas na drobnou přestávku - po náročné práci, kterou vykonáváte, je potřeba se odměnit adekvátním odpočinkem. Mějte na paměti, že správný odpočinek je naprostou nezbytností pro vaše zdraví, trvalé ignorování této potřeby může vyústit v nepříjemné zdravotní problémy. Naštěstí pro vás, dnes již existuje velké množství různých druhů relaxace, záleží jen na vás a na vašich preferencích. Na výběr je široké spektrum činností, zkuste si tedy najít tu, která vám nejvíce sedí...
Dělejte cokoliv, co vás baví a naplňuje
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Co takhle vyrazit na tři dny do wellness hotelu a vychutnat si komplexní odpočinkový program? Na výběr je mnoho lokací ze všech koutů republiky a nabídka se slevami a zvýhodněními jen hemží! Pokud nejste příznivci několikadenních pobytů nebo vám prostě pracovní povinnosti nedovolují vypustit několik dní, nezoufejte - existuje spousta příjemných procedur, které můžete vmáčknout třeba i do polední přestávky.

Za výhodné ceny můžete zajít například na thajskou nebo tantrickou masáž - vyhraďte si hodinu na uvolnění nejen celého těla, ale i pročištění mysli. Naše poslední tipy míří na dámy - zauvažujte nad zkrášlujícími a zeštíhlujícími procedurami. Za pár korun se můžete zbavit přebytečných kil, celulitidy, nebo si vylepšit si pokožku a tím vším přispět k vaší celkové pohodě.

Celou nabídku relaxačních procedur a pobytů naleznete ZDE!