Volný čas

Firma Amylon slaví letos již 100 let své historie.


Foto: Amylon a.s.

7. května 2012 | 00:00

Amylon celou tuto dobu pomáhá a ulehčuje práci ženám, které při vaření a pečení preferují kvalitní výrobky, mužům, kteří nechtějí v kuchyni trávit mnoho času a hlavně výborně prospívá chuťovým buňkám dětí i dospělých. Pro Amylon je velice důležitá kvalita použitých surovin, proto si převážnou většinu z nich sám pěstuje i zpracovává. Amylon neustále vyvíjí nové produkty pro moderní kuchyni a zaměřuje se hlavně na české hospodyňky.

Nej Houbař 2014

Sto let na trhu je již úctyhodná doba a tak patří Amylon k nejstarším firmám v Evropě. Proto jsme připravili na 16. června 2012 pro všechny naše zákazníky a odběratele velkolepou oslavu tohoto výročí. Oslava se uskuteční přímo v sídle firmy v Havlíčkově Brodě, kde se ten den otevřou brány dokořán.

Všichni jste srdečně zváni na tuto oslavu zaměřenou nejen na děti, pro které bude připravena spousta her, soutěží a atrakcí, ale také na dospělé, kteří budou mít možnost ochutnat výborné novinky a podívat se do provozu, nebo si zatancovat či jen poslechnout zajímavé kapely a navíc vyhrát některou z cen v tombole. Více informací a kompletní program se dozvíte na stránkách firmy www.amylon.cz již v květnu 2012.

Dnešní doba je uspěchaná, na všechno je málo času a v kuchyni to platí obzvlášť. Pokud chcete ušetřit čas nebo vyzkoušet něco nového, nebo kuchyně není Vaším oblíbeným místem a radši se věnujete rodině a koníčkům, pak máte řešení na dosah ruky. Firma Amylon vyrábí nejen celou řadu různých výborných směsí od knedlíků a kaší přes těsta a chléb až po slaná a sladká jídla v prášku, ale i spoustu dalších výrobků, jako třeba známé a oblíbené pudingy v prášku. Všechny tyto výrobky mají vynikající kvalitu, snadno a rychle se připravují, jsou z českých surovin, ale hlavně neobsahují nadbytečné množství chemických přidaných látek, konzervanty a syntetická barviva.

Autor: Amylon a.s.

A nyní k novinkám. Ke svému stému výročí firma připravila řadu Retro pudingů s netradičními příchutěmi. Již nyní můžete ochutnat Retro puding višeň s čokoládou, banán s karamelem nebo vynikající oříšek. Další novinkou je zcela nová produktová řada rychlých dezertů mezinárodní kuchyně. V tomto roce najdete ve vybraných obchodech výborný francouzský dezert Créme Brulée a jedinečnou italskou Panna Cottu. Nabídku dezertů z celého světa rozšíříme v příštím roce.

Protože slavíme a naší firmě je již 100 let, máme i další novinky. Připravujeme řadu zdravých dezertů pro děti a také inovujeme obaly, které pomohou naší značku více zviditelnit. Tím chceme zákazníkům usnadnit orientaci v regálech obchodů, aby náš výrobek lehce našli.

Autor: Amylon a.s.

V dnešní době, kdy si zákazník u některých českých výrobků nemůže být jistý, že jsou opravdu od českého výrobce, si naopak může být zcela jistý, že Amylon stále znamená český majitel, čeští zaměstnanci a převážně i české suroviny. Už nemusíte dále hledat svého dodavatele kvalitních českých výrobků. Amylon je tu pro Vás. Více o nás na: www.amylon.cz.

 

Zapojte se do VELKÉ květnové soutěže s firmou AMYLON a hrajte o 3 chutné balíčky v hodnotě 1.000,-Kč. Více informací naleznete ZDE.

 

Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří preferují české výrobky a kvalitu před kvantitou.

Váš Amylon!

 

Autor: komerční prezentace
Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Další články z kategorie

Zámek Loučeň jde s dobou, Bílá paní má róbu od Beaty Rajské

Zámek Loučeň jde s dobou, Bílá paní má róbu od Beaty Rajské

I strašidlo časem obnosí své šaty a musí si sehnat nové. Stejný osud potkal Bílou paní Loučeňskou. Oblíbený přízrak, který se pravidelně účastní komentovaných…celý článek

Wanastowky zahrají za vysloužilé mobily! Zajděte si pro lístky na koncert

Wanastowky zahrají za vysloužilé mobily! Zajděte si pro lístky na koncert

Letní festivaly končí, léto je fuč, ale dobrou hudbu, skvělý zpěv a úžasnou atmosféru si můžete vychutnat i v suchu a teple. Vyměňte…celý článek

Nejšílenější kabelky světa! Lidské torzo, lebka i slepice

Nejšílenější kabelky světa! Lidské torzo, lebka i slepice

Je to víc, než jen doplněk. Vyjadřují styl, vkus i náladu nositelky. Zajistí dokonalý vzhled. Kabelky zkrátka neodmyslitelně patří ke každé ženě. Pokud…celý článek

Víte, co doma dýcháte?

Víte, co doma dýcháte?

Mladí manželé začali řešit problémy s mravenci, přitom se náhodou dozvěděli o možném nebezpečí vysokých koncentrací formaldehydu, tedy látky, která…celý článek

Nejpodivnější toalety světa! Příšerné kýče i umělecká díla

Nejpodivnější toalety světa! Příšerné kýče i umělecká díla

Mysleli jste si, že pisoáry a záchodové mísy musí být nutně nudné? Pak vás přesvědčíme o opaku. Vždyť na toaletě trávíme v průměru okolo půl hodiny…celý článek

Velký horoskop na září: Střelce čeká stres, Blížence spousta sexu

Velký horoskop na září: Střelce čeká stres, Blížence spousta sexu

Jak to tak vypadá, konec léta a začátek chladnějšího konce měsíce dá všem znamením pořádně zabrat. Návraty do reality jsou krušné a navíc čeká téměř…celý článek

Stávkuje vám pračka? Tyto opravy zvládnete i bez odborníka!

Stávkuje vám pračka? Tyto opravy zvládnete i bez odborníka!

Těžko si člověk představí, že mnohé naše prababičky právaly ještě na valše v neckách. Dnešní domácnost by bez pořádné pračky snad ani nemohla fungovat.…celý článek

Tajemství numerologie: Jak vás životní číslo ovlivní do konce roku?

Tajemství numerologie: Jak vás životní číslo ovlivní do konce roku?

I když už létu pomalu dáváme sbohem, rok ještě zdaleka nekončí. To, jak se pro vás vyvine druhá polovina roku 2014, závisí také na vašem životním čísle.…celý článek

9 největších chyb při používání mrazáku. Děláte je také?

9 největších chyb při používání mrazáku. Děláte je také?

Mražení potravin je skvělý způsob, jak uchovávat přebytky a mít vše potřebné stále při ruce. Zmrazit můžete prakticky cokoliv, včetně pečiva, ovoce,…celý článek

10 nejneuvěřitelnějších příchutí zmrzlin vůbec! Ovčí vnitřnosti, hrášková kaše s rybou nebo třeba vánoční stromek se sardinkou

10 nejneuvěřitelnějších příchutí zmrzlin vůbec! Ovčí vnitřnosti, hrášková kaše s rybou nebo třeba vánoční stromek se sardinkou

Jakoby nám už nestačila klasika. Zmrzlina ale není žádným převratným objevem moderní doby. Led ochucený medem lízali už staří Egypťané. Co by asi řekli…celý článek