Volný čas

Firma Amylon slaví letos již 100 let své historie.


Foto: Amylon a.s.

7. května 2012 | 00:00

Amylon celou tuto dobu pomáhá a ulehčuje práci ženám, které při vaření a pečení preferují kvalitní výrobky, mužům, kteří nechtějí v kuchyni trávit mnoho času a hlavně výborně prospívá chuťovým buňkám dětí i dospělých. Pro Amylon je velice důležitá kvalita použitých surovin, proto si převážnou většinu z nich sám pěstuje i zpracovává. Amylon neustále vyvíjí nové produkty pro moderní kuchyni a zaměřuje se hlavně na české hospodyňky.

Sto let na trhu je již úctyhodná doba a tak patří Amylon k nejstarším firmám v Evropě. Proto jsme připravili na 16. června 2012 pro všechny naše zákazníky a odběratele velkolepou oslavu tohoto výročí. Oslava se uskuteční přímo v sídle firmy v Havlíčkově Brodě, kde se ten den otevřou brány dokořán.

Všichni jste srdečně zváni na tuto oslavu zaměřenou nejen na děti, pro které bude připravena spousta her, soutěží a atrakcí, ale také na dospělé, kteří budou mít možnost ochutnat výborné novinky a podívat se do provozu, nebo si zatancovat či jen poslechnout zajímavé kapely a navíc vyhrát některou z cen v tombole. Více informací a kompletní program se dozvíte na stránkách firmy www.amylon.cz již v květnu 2012.

Dnešní doba je uspěchaná, na všechno je málo času a v kuchyni to platí obzvlášť. Pokud chcete ušetřit čas nebo vyzkoušet něco nového, nebo kuchyně není Vaším oblíbeným místem a radši se věnujete rodině a koníčkům, pak máte řešení na dosah ruky. Firma Amylon vyrábí nejen celou řadu různých výborných směsí od knedlíků a kaší přes těsta a chléb až po slaná a sladká jídla v prášku, ale i spoustu dalších výrobků, jako třeba známé a oblíbené pudingy v prášku. Všechny tyto výrobky mají vynikající kvalitu, snadno a rychle se připravují, jsou z českých surovin, ale hlavně neobsahují nadbytečné množství chemických přidaných látek, konzervanty a syntetická barviva.

Autor: Amylon a.s.

A nyní k novinkám. Ke svému stému výročí firma připravila řadu Retro pudingů s netradičními příchutěmi. Již nyní můžete ochutnat Retro puding višeň s čokoládou, banán s karamelem nebo vynikající oříšek. Další novinkou je zcela nová produktová řada rychlých dezertů mezinárodní kuchyně. V tomto roce najdete ve vybraných obchodech výborný francouzský dezert Créme Brulée a jedinečnou italskou Panna Cottu. Nabídku dezertů z celého světa rozšíříme v příštím roce.

Protože slavíme a naší firmě je již 100 let, máme i další novinky. Připravujeme řadu zdravých dezertů pro děti a také inovujeme obaly, které pomohou naší značku více zviditelnit. Tím chceme zákazníkům usnadnit orientaci v regálech obchodů, aby náš výrobek lehce našli.

Autor: Amylon a.s.

V dnešní době, kdy si zákazník u některých českých výrobků nemůže být jistý, že jsou opravdu od českého výrobce, si naopak může být zcela jistý, že Amylon stále znamená český majitel, čeští zaměstnanci a převážně i české suroviny. Už nemusíte dále hledat svého dodavatele kvalitních českých výrobků. Amylon je tu pro Vás. Více o nás na: www.amylon.cz.

 

Zapojte se do VELKÉ květnové soutěže s firmou AMYLON a hrajte o 3 chutné balíčky v hodnotě 1.000,-Kč. Více informací naleznete ZDE.

 

Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří preferují české výrobky a kvalitu před kvantitou.

Váš Amylon!

 

Autor: komerční prezentace
Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Další články z kategorie

Oslavte začátek květákové sezóny chutným receptem

Oslavte začátek květákové sezóny chutným receptem

Květáková sezona je tu! Tahle skvělá bílá dobrota je jednou z prvních věcí, které lze na jaře vypěstovat! Objevte společně s bílým balzamikovým krémem…celý článek

Jak nakrájet cherry rajčata během pár vteřin? Víme, jak na to!

Jak nakrájet cherry rajčata během pár vteřin? Víme, jak na to!

Osvěžující zeleninový salát plný rajčat, paprik, okurek... Ale kdo se s tím vším má krájet, že? V případě větších kusů zeleniny to takový problém není,…celý článek

Zatočte s potravinovými moly! Pět kroků, jak se jich zbavit nastálo!

Zatočte s potravinovými moly! Pět kroků, jak se jich zbavit nastálo!

Znáte ten vtip: Co je to mol? Jediný motýlek, kterému se tleská! Jenže když člověk spatří potravinového mola poletovat po kuchyni, ví, že ho čeká náročný…celý článek

Je čas vymalovat! S našimi radami to hravě zvládnete

Je čas vymalovat! S našimi radami to hravě zvládnete

I zdánlivě jednoduchá věc, jako je malování pokojů, vyžaduje plán. Než začnete, udělejte si raději jasno. Nebo taky vše může dopadnout jinak, než jste…celý článek

Proměna toalety: Děti už se sem nebojí chodit, nepořádek zmizel

Proměna toalety: Děti už se sem nebojí chodit, nepořádek zmizel

Majitelé toalety, která prošla přeměnou pod taktovkou redakce časopisu Nové proměny bydlení, si rozhodně nemohli stěžovat na to, že je tu málo místa.…celý článek

5 tipů, jak využít chléb při úklidu: Zbaví vás skvrn i střepů

5 tipů, jak využít chléb při úklidu: Zbaví vás skvrn i střepů

Někteří z nás si ještě pamatují doby, kdy se nosil do školy tvrdý chléb a čistily se jím zdi. Pod tvrdými střídkami jako…celý článek

Český Forrest Gump: „Půlka trasy už je za mnou a je to mazec“

Český Forrest Gump: „Půlka trasy už je za mnou a je to mazec“

Jiří Gruntorád alias „český Forrest Gump“, má za sebou již půlku ze svého náročného úkolu – překonat 700 km napříč Českou republikou a poděkovat…celý článek

Steaková hostina pro opravdové mužské labužníky

Steaková hostina pro opravdové mužské labužníky

Muži jsou známí milovníci masa. Potěšte proto své milované pořádnou steakovou hostinou v netradičním spojení s  balzamikovými krémy. Po steaku z hovězího…celý článek

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou – nové recepty, grilování, marinády a zálivky

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou – nové recepty, grilování, marinády a zálivky

Také se už nemůžete dočkat léta, slunce a grilování na zahrádce? Pojďte se společně s balzamikovými krémy Kalamáta Papadimitriou inspirovat nejen dobrotami…celý článek

Bylinky za oknem? Vyhněte se 5 nejčastějším chybám

Bylinky za oknem? Vyhněte se 5 nejčastějším chybám

Jsou voňavé a plné chuti. Každému jídlu dodají ten správný šmrnc. Čerstvé bylinky jsou zkrátka vždycky mnohem lepší než sušené. Není nad to, utrhnout…celý článek

Tipy na tři jednoduché marinády, které zvládne každý

Tipy na tři jednoduché marinády, které zvládne každý

Léto, slunce, zahrádka, grilování. Také se už těšíte? Připravili jsme pro vás tři jednoduché marinády na kuřecí, vepřové, tmavé maso, ryby a krevety,…celý článek

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou – slunečný poklad z Řecka

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou – slunečný poklad z Řecka

Že jste ještě nikdy neslyšeli o Kalamátě? Nevadí, rádi vám tuto slunnou oblast Řecka, kde se vyrábí i lahodné balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou,…celý článek