Volný čas

Firma Amylon slaví letos již 100 let své historie.


Foto: Amylon a.s.

7. května 2012 | 00:00

Amylon celou tuto dobu pomáhá a ulehčuje práci ženám, které při vaření a pečení preferují kvalitní výrobky, mužům, kteří nechtějí v kuchyni trávit mnoho času a hlavně výborně prospívá chuťovým buňkám dětí i dospělých. Pro Amylon je velice důležitá kvalita použitých surovin, proto si převážnou většinu z nich sám pěstuje i zpracovává. Amylon neustále vyvíjí nové produkty pro moderní kuchyni a zaměřuje se hlavně na české hospodyňky.

Sto let na trhu je již úctyhodná doba a tak patří Amylon k nejstarším firmám v Evropě. Proto jsme připravili na 16. června 2012 pro všechny naše zákazníky a odběratele velkolepou oslavu tohoto výročí. Oslava se uskuteční přímo v sídle firmy v Havlíčkově Brodě, kde se ten den otevřou brány dokořán.

Všichni jste srdečně zváni na tuto oslavu zaměřenou nejen na děti, pro které bude připravena spousta her, soutěží a atrakcí, ale také na dospělé, kteří budou mít možnost ochutnat výborné novinky a podívat se do provozu, nebo si zatancovat či jen poslechnout zajímavé kapely a navíc vyhrát některou z cen v tombole. Více informací a kompletní program se dozvíte na stránkách firmy www.amylon.cz již v květnu 2012.

Dnešní doba je uspěchaná, na všechno je málo času a v kuchyni to platí obzvlášť. Pokud chcete ušetřit čas nebo vyzkoušet něco nového, nebo kuchyně není Vaším oblíbeným místem a radši se věnujete rodině a koníčkům, pak máte řešení na dosah ruky. Firma Amylon vyrábí nejen celou řadu různých výborných směsí od knedlíků a kaší přes těsta a chléb až po slaná a sladká jídla v prášku, ale i spoustu dalších výrobků, jako třeba známé a oblíbené pudingy v prášku. Všechny tyto výrobky mají vynikající kvalitu, snadno a rychle se připravují, jsou z českých surovin, ale hlavně neobsahují nadbytečné množství chemických přidaných látek, konzervanty a syntetická barviva.

Autor: Amylon a.s.

A nyní k novinkám. Ke svému stému výročí firma připravila řadu Retro pudingů s netradičními příchutěmi. Již nyní můžete ochutnat Retro puding višeň s čokoládou, banán s karamelem nebo vynikající oříšek. Další novinkou je zcela nová produktová řada rychlých dezertů mezinárodní kuchyně. V tomto roce najdete ve vybraných obchodech výborný francouzský dezert Créme Brulée a jedinečnou italskou Panna Cottu. Nabídku dezertů z celého světa rozšíříme v příštím roce.

Protože slavíme a naší firmě je již 100 let, máme i další novinky. Připravujeme řadu zdravých dezertů pro děti a také inovujeme obaly, které pomohou naší značku více zviditelnit. Tím chceme zákazníkům usnadnit orientaci v regálech obchodů, aby náš výrobek lehce našli.

Autor: Amylon a.s.

V dnešní době, kdy si zákazník u některých českých výrobků nemůže být jistý, že jsou opravdu od českého výrobce, si naopak může být zcela jistý, že Amylon stále znamená český majitel, čeští zaměstnanci a převážně i české suroviny. Už nemusíte dále hledat svého dodavatele kvalitních českých výrobků. Amylon je tu pro Vás. Více o nás na: www.amylon.cz.

 

Zapojte se do VELKÉ květnové soutěže s firmou AMYLON a hrajte o 3 chutné balíčky v hodnotě 1.000,-Kč. Více informací naleznete ZDE.

 

Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří preferují české výrobky a kvalitu před kvantitou.

Váš Amylon!

 

Autor: komerční prezentace
Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Další články z kategorie

Kam s dětmi? Za rytíři na Bezděz, za plaváním v Praze a za bludišti do Loučně

Kam s dětmi? Za rytíři na Bezděz, za plaváním v Praze a za bludišti do Loučně

Prázdniny začaly, ale ne každý může hned odjet na dovolenou k moři, na chatu či poslat potomky k babičce. Mnozí rodiče hledají i jednorázové nebo kratší…celý článek

6 + 3 užitečných tipů, jak zachovat ručníky voňavé a měkké

6 + 3 užitečných tipů, jak zachovat ručníky voňavé a měkké

Používáme je každý den, a tak je pochopitelné, že chceme, aby naše ručníky byly měkoučké, bez zápachu a samozřejmě savé. Jak toho docílit? A co dělat,…celý článek

6 rad, jak vyčistit kuchyňská prkénka. Je na nich víc bakterií než na tom záchodovém!

6 rad, jak vyčistit kuchyňská prkénka. Je na nich víc bakterií než na tom záchodovém!

V kuchyni se bez něj neobejdeme. Víte ale, na čem krájíte? Průměrné kuchyňské prkénko totiž na sobě má o 200 procent více fekálních bakterií, než to…celý článek

6 potravin, které do ledničky nepatří! Chlad jim škodí

6 potravin, které do ledničky nepatří! Chlad jim škodí

Všichni chceme, aby potraviny, které si domů z obchodu přineseme, vydržely déle čerstvé a zachovaly si svou chuť, vůni i vitaminy. Lednice ale není…celý článek

Užijte si léto bez alergie!

Užijte si léto bez alergie!

Stále si říkáte, že sušička se vám nevyplatí, protože máte velký byt, dům s technickou místností či terasu? A že stejně nejradši sušíte prádlo na čerstvém…celý článek

Nejlepší nápady vznikají na poslední chvíli

Nejlepší nápady vznikají na poslední chvíli

Letošní ročník soutěže Barevná hra recy věcí již brzy ukončí možnost přihlášení soutěžních výtvorů. Chopte se štětce a vdechněte…celý článek

Osvěžující salát s kousky lososa pro horké letní dny

Osvěžující salát s kousky lososa pro horké letní dny

V létě jsou naše chuťové pohárky náročné, spíše než těžké knedlíky a omáčky vítáme lehké saláty jako hlavní jídlo. Vyzkoušejte osvěžující salát s kousky…celý článek

Kam na víkend? Na lego, strašáky, Stříbření a Svatojánské slavnosti bylin

Kam na víkend? Na lego, strašáky, Stříbření a Svatojánské slavnosti bylin

Je jedno, zda milujete historii, umění, stavění z kostek nebo vás baví být jen tak pod širým nebem. Tento víkend si vybere každý. Schválně se podívejte…celý článek

Proměna předsíně: Velké skříně pohltí nepořádek, zrcadlo místnost zvětšilo

Proměna předsíně: Velké skříně pohltí nepořádek, zrcadlo místnost zvětšilo

Zoufalá čtenářka si nevěděla rady s předsíní venkovského stavení. Redakce časopisu Nové proměny bydlení se proto pustila do díla a navrhli předsíň…celý článek

Zážitkový dárek ke Dni otců

Zážitkový dárek ke Dni otců

Každou 3. červnovou neděli slavíme Den otců. A protože se již tento svátek nezadržitelně blíží, tak jistě přemýšlíte, co zrovna tomu…celý článek

Voňavá dobrota na gril: Telecí játra marinovaná v klasickém balzamikovém krému Kalamáta Papadimitrou

Voňavá dobrota na gril:  Telecí játra marinovaná v klasickém balzamikovém krému Kalamáta Papadimitrou

Léto, období zářícího slunce, grilování, idyly na zahradě a lehkých pokrmů, je tu.  Řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou se skvěle…celý článek

Tři lahodné salátové dresinky pro lehkou večeři

Tři lahodné salátové dresinky pro lehkou večeři

Horké letní počasí je jako stvořené pro přípravu lehkých večeří, jako jsou např. saláty. Samotná chuť zeleniny je perfektní, ale ještě více chutná,…celý článek