Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Darujte dětem pod stromeček kvalitní a nezávadné hračky

7. listopadu 2011 | 00:00

Vánoce se blíží a rozhovory o hračkách začínají být pomalu mezi dětmi tématem číslo jedna. V současné době se hračky dají koupit na „každém rohu“. Zboží je všude víceméně stejné, snad jen někde více a jinde méně kvalitní. Kam tedy zamířit na ty správné vánoční nákupy?

Na radu svých kamarádek vyrazila paní Jana na Zličín do hračkářství HM Studio. Prodejna se nachází vedle Tesca a už při vstupu do spodního podlaží prodejny nadchla jejího syna skvělá výzdoba prostor.

Uvítal je velký vyřezávaný indiánský totem a stěny pomalované zvířaty z džungle a podmořského světa. Samotná prodejna pak byla velmi prostorná a její dominantou byl krásný historický vláček. Po nákupu se dá navíc odpočinout v příjemném MIMI – MAMI koutku.

I několik kamarádek paní Jany patří mezi stálé zákaznice pražských prodejen HM Studia. Vždy tam naleznou nějaké novinky a hlavně kvalitní hračky a služby. I paní Jana byla spokojená a určitě se bude do této prodejny opětovně vracet.

HM Studio je tedy jasná volba, kam vyrazit na vánoční nákupy!

A co dodat na závěr? Je hezké, že v dnešní hektické době se stále ještě najdou firmy, které myslí na zábavu dětí, na pohodlí maminek a nejen na zisk za každou cenu.

Komerční prezentace

Autor: fuk