Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dotkněte se ráje s Mondo Ceramica! Ve hře je 5x romantická dovolená na Mauriciu v hodnotě 180 000 Kč!

17. října 2011 | 00:00

Poskytování kvalitní péče zákazníkům a současně luxusní nabídka sortimentu, takové jsou světové obchodní trendy, které charakterizují českou značku Mondo Ceramica, specialistu na obklady, dlažby a koupelnové zařizovací předměty. Ta aktuálně nabízí každému z vás šanci vyhrát zájezd pro dvě osoby na ostrov Mauricius.

Chcete vyhrát zájezd pro dvě osoby na ostrov Mauricius? Využijte šance poznávat možnosti světového vybavení do koupelen a krásy exotických zemí.

Zařizování interiérů se stává populární činností, o kterou se většina z nás přinejmenším nárazově zajímá a všichni se dřív nebo později dostaneme do situace, kdy stavíme, rekonstruujeme nebo alespoň vybavujeme. S vyššími nároky na bydlení se mění i vztah k jednotlivým místnostem.

Dotkněte se ráje s Mondo Ceramica! Ve hře je 5x romantická dovolená na Mauriciu v hodnotě 180 000 Kč!
Autor: Mondo Ceramica
Koupelna se dostává do popředí díky wellness tendencím, které se projevují stále agresivněji. Showroom Mondo Ceramica je jedním z předních mecenášů, který respektuje dobu i její nároky a věnuje svou péči zákazníkům s maximální úctou a zodpovědností.

Dotkněte se ráje s Mondo Ceramica! Ve hře je 5x romantická dovolená na Mauriciu v hodnotě 180 000 Kč!
Autor: Mondo Ceramica
Skvostně zařízené dvoupatrové prodejní prostory v SHOP PARK v Čestlicích  čítající přes 340 m2 dokonale prezentují vybraný sortiment převážně italské keramiky, koupelnových zařizovacích předmětů a doplňků. Tento výčet je podpořený řádně proškoleným týmem odborníků, kteří vám jsou schopni „ušít na míru“ nabídku dle vašich požadavků.

Zákazník (až) na prvním místě

Důkazem, že značka Mondo Ceramica je jedním z průkopníků služeb založených na osobním a individuálním přístupu, je skutečnost, že pro vás připravujeme pořád nové a lákavé příležitosti. Aktuálně se značkou Mondo Ceramica můžete hrát o zájezd pro dvě osoby na ostrov Mauricius.

Dotkněte se ráje s Mondo Ceramica! Ve hře je 5x romantická dovolená na Mauriciu v hodnotě 180 000 Kč!
Autor: Mondo Ceramica
Soutěž probíhá od 1. října a bude ukončena k 31. prosinci 2011. Ve hře je pět týdenních all inclusive pobytů v luxusním hotelu Le Canonnier, který je součástí pověstného resortu Beachcomber. Každý finalista, který nezíská zájezd, bude odměněn dárkovým balíčkem dekorativních předmětů do koupelen GANT.

Rozmazlovat? Proč ne…

Nechte se hýčkat dokonalou péčí o váš interiér i vaše smysly. Sortiment a služby nabízené značkou Mondo Ceramica vás jistě osloví a také oslní stejně jako cesta na Mauricius, kterou můžete vyhrát právě vy. Připravte své partnerce či partnerovi po-vánoční dárek. Oslavte příchod roku 2012 s showroomem Mondo Ceramica.

Více informací o pravidlech soutěže naleznete na www.mondoceramica.cz/souteze.

ADRESA SHOWROOMU:
Showroom Mondo Ceramica, SHOP PARK Čestlice, Průhonická 119, 251 01 Čestlice, tel.: 271 751 721, e-mail.: info@mondoceramica.cz. Otevřeno denně pondělí - neděle 10:00 – 20:00 hod., www.mondoceramica.cz

Diskuse ke článku
.
Související články