Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Týden Blesku pro ženy: Hrajte s námi a vyhrajte!

10. října 2011 | 00:00

Zodpovězte správně na soutěžní otázku v rámci Týdne Blesku pro ženy a skvělé ceny můžou být vaše! Tři čtenářky vyhrají balíčky s dárky od partnerů velké nákupní akce Týden Blesku pro ženy!

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

S kolika kupony jste mohli letos ušetřit v rámci Týdne Blesku pro ženy?

a) 10
b) 20
c) 32

Svou odpověď nám zasílejte prostřednictvím SMS odeslaných výhradně mobilním telefonem v období od 10. 10. 2011 (0.00 hodin) do 16. 10. 2011 (24.00 hodin) na telefonní číslo 907 99 09 ve tvaru:

TBPZ mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad:
TBPZ C EVA NOVAKOVA KOMUNARDU 7 PRAHA7 170 00

Vyhrávají 3 výherci, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku a jejich SMS byly doručeny ve výherním pořadí 100, 300, 500. SMS v pořadí ze všech SMS obsahujících správnou odpověď.

V případě, že do soutěže přijmeme méně SMS se správnou odpovědí než je počet SMS potřebných k určení požadovaných 3 výherních pořadí (tj. méně než 500 SMS se správnou odpovědí), vyhrává soutěžící, jehož SMS obsahuje správnou odpověď, který zároveň dosáhl výherního pořadí výše uvedeného.

Zbývající výhru, u kterých není s ohledem na počet SMS se správnou odpovědí možné určit výše uvedené výherní pořadí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahuje správnou odpověď a byla doručena jako poslední v sestupné řadě, mimo soutěžícího, který již dosáhl výherního pořadí.

Cena 1 SMS je 9 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje a technicky zajišťuje Ringier Axel Springer CZ a.s. www.platmobilem.cz

Výherce budou kontaktováni marketingovým oddělením, nejpozději do 2 měsíců od ukončení soutěže. Výhra bude výherci zaslána Českou poštou, nejpozději do 2 měsíců od zkontaktování výherce na adresu sdělenou výhercem. Pokud se společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. nepodaří výherce soutěže kontaktovat nejpozději do 2 měsíců ode dne ukončení soutěže nebo si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti Ringier Axel Springer CZ (tedy nebude doručena), propadá výhra ve prospěch společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. učiní za dost povinnosti kontaktovat výherce, pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3x kontaktuje na telefonním čísle, z něhož byla zaslána výherní SMS.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Při určení pořadí se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď. O správnosti, resp. nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou a o tom, zda účastník, resp. dané telefonní číslo, ze kterého účastník soutěží, dosáhlo výherního pořadí, budou účastnící soutěže informováni zpětnou SMS zprávou. Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla a zároveň může obsadit pouze jedno výherní pořadí v soutěži. V případě, že by účastník soutěže soutěžil ze dvou telefonních čísel a v rozporu s pravidly tak obsadil dvě či více výherních pořadí, započítá se mu pouze nejdříve dosažené výherní pořadí. Zbylá výherní pořadí, které takový účastník obsadil v rozporu s pravidly, obsadí účastník soutěže, jehož SMS se správnou odpovědí byla doručena jako následující po SMS, která byla doručena ve výherním pořadí ovšem v rozporu s pravidly soutěže. Při určení dalších výherních pořadí se přihlíží i k takovým SMS zprávám, které byly zaslány do soutěže shora uvedeným způsobem v rozporu s pravidly, pokud jsou zaslány ve správném tvaru a obsahují správnou odpověď. V případě, že účastník soutěže, který již obsadil výherní pořadí, zasílá do soutěže v rozporu s pravidly další SMS zprávy, nemá nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v rozporu s pravidly soutěže.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v časopise Blesk pro ženy a na webových stránkách www.blesk.cz/souteze. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Autor: red
Diskuse ke článku
.