Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Věštecká poradna: Vědma odpovídá na vaše dotazy. Odhalte i vy svůj osud!

Život člověka je řízen osudem, ale také jeho vlastní vůlí
1. července 2012 | 10:06

Chcete vědět, co vás čeká v nejbližších dnech, týdnech nebo měsících? Máte problém, se kterým si nevíte rady? Pošlete nám svůj dotaz, uveďte křestní jméno, datum narození a znamení zvěrokruhu. Naše vědmy vám pomůže najít tu nejlepší cestu z vašich potíží.

Zuzana Nováková
Autor: archiv Zuzany novákové

Tentokrát odpovídá Zuzana Nováková

Chiromantii, výkladu z karet a numerologii se věnuje 15 let. V roce 2001 získala certifikát na První Pražské Astrologicko-Léčitelské škole. Kromě věštění budoucnosti se zajímá také o zdravý životní styl.

Seženu práci?

Jsem rozvedená, starám se o dvě děti a nemohu sehnat stálou práci. Dost se bojím, co bude dál. Můžete mi říci, jaké mám vyhlídky?
Zuzana T., 1. 2. 1983, Vodnář

V současné době spíš seženete brigádu, nějakou výpomoc v kavárně, v restauraci nebo v obchodě jako prodavačka. Od září nebo října letošního roku dostanete nabídku a podepíšete pracovní smlouvu. S ohledem na vaši rodinnou situaci bych vám doporučila zaměstnání na kratší úvazek. Váš dotaz byl na téma "práce", ale v oblasti partnerství mi karty ukazují dobrou stabilitu a oporu vašeho partnera. Jedná se o muže, se kterým již nějakou dobu žijete a vše nasvědčuje tomu, že je pro vás "Osudovým" mužem.

Mám nemocné srdce?
V poslední době se necítím dobře. Mám sevřený hrudník a bojím se, že dostanu infarkt. V panice se můj stav ještě zhorší a nejsem schopná fungovat.
Autor: profimedia.cz

V poslední době se necítím dobře. Mám sevřený hrudník a bojím se, že dostanu infarkt. V panice se můj stav ještě zhorší a nejsem schopná fungovat. Srdce mám podle lékařů naprosto v pořádku a o infarkt prý nejde a nikdy nešlo.
Irena S.,  22. 12. 1962, Střelec

Vaše zdravotní problémy jsou psychického charakteru. Měla byste také navštívit ortopeda, nebo neurologa. Páteř v oblasti hrudníku máte "zablokovanou" a bylo by dobré tento problém co nejdříve vyřešit. Vaše záda by zase potřebovala důkladnou masáž. Také bych doporučila posílit svaly speciálními cviky pod odborným vedením. Podle karet je váš zdravotní problém sekundární, příčinu hledejme ve vaší psychice. Pokud problémy tohoto typu úplně nezmizí, nebo se alespoň nezmírní, rozhodně navštivte psychologa.

Nepřijdu o auto?

Začátkem dubna jsem si koupil auto, které měl prodávající na leasing. Podepsal jsem kupní smlouvu, převzal "malý techničák" a s autem jsem odjel s tím, že velký techničák obdržím do jednoho měsíce. Ale nic se neděje. S původním majitelem jsem mluvil po telefonu, prý je vše na dobré cestě. Nejde o podvod? Nepřijdu o auto?
Martin B.,  25. 8. 1964, Lev

Podle karet má původní majitel problém finanční problém. Řekla bych, že vám prodávající zatajil, že nějaká ta splátka není zaplacená. Je tedy logické, že "velký techničák" nemá a ani mít nemůže. Radím rychle a operativně jednat a osobně se s původním majitelem sejít. Nevylučuji, že se ohledně této věci budete radit s právníkem. Vše nakonec dopadne dobře ve váš prospěch, o auto nepřijdete. Doklady k vozidlu dostanete, i když se zpožděním.

Autor: připravila Michala Jendruchová, Klena