Zjistěte, kdy je ten nejvhodnější čas užít si jiskřivou letní romanci nebo osvěžit svůj dlouhodobý vztah a chytit v lásce druhý dech.

Váhy (24. září - 23. říjen)

Láska a romantika budou muset ustoupit jiným, závažnějším povinnostem. Je o vás známo, že citlivě vnímáte problémy jiných, ale nyní se více soustřeďte na své instinkty a potřeby. Udělá vás to lepší milenkou. Vyražte si častěji ven s přáteli, máte šanci poznat i někoho nového. Od 23. srpna přichází čas na ztišení se, regeneraci a hledání vlastní spirituality. Nebojte se vyrazit si na dovolenou sama, čekají vás osudové setkání.

Nejvášnivější zážitek: Když se budete ptát na cestu v cizí zemi, pomůže vám muž, který vás dovede mnohem dál, než jste původně zamýšleli.

Štír (24. říjen - 22. listopad)

Setkávání lidí ze vzdálených zemí s otevřenou myslí a novými nápady vám prospěje hned na začátku léta. Koncem července však opět přijde na řadu kariéra as objevováním romantiky se na chvíli budete muset rozloučit. Pokud ukážete sebevědomí a tvořivost bez toho, abyste působili arogantně, máte šanci zlepšit si pracovní pozici. Budete připravena předložit nový projekt a vnést do vaší práce více nadšení. Pokud máte vztah, snažte se, aby váš osobní a pracovní život byly v rovnováze.

Nejvášnivější zážitek: Kolega, po kterém už dlouho pokukuje, vás překvapí "hříšným" návrhem. Je jen na vás, zda se do toho pustíte.

Střelec (23. listopad - 21. prosinec)

Začátek léta slibuje i začátek intimity. Vsaďte na citlivost a vztahy budou skvěle fungovat. Ukažte partnerovi svou zranitelnost, ale nelitujte se - to mezi vámi vytvoří pocit blízkosti a důvěry. V polovině léta hrozí změny
nálad. Nic nezkazíte, pokud vyrazíte do světa nebo jen za hranice všednosti ať už s partnerem nebo sama. Dejte rozlet své mysli a nebojte se vyjádřit to, co cítíte. Vaši kritiku snesou ostatní snadněji, pokud budete velkorysá a zachováte si smysl pro humor.

Nejvášnivější zážitek: Partner vám navrhne něco, při čem se zčervená, ale v hloubi duše jste po tom už dlouho toužili.

Nenašli jste své znamení? Zkuste to zde:

Letní horoskop lásky 1 »

Letní horoskop lásky 2 »