Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Díky nemoci se stala hvězdou instagramu! Ukazuje, že jíst zdravě není nuda

Video se připravuje ...
Návod na chia puding podle blogerky Samiry Kazan
VIDEO: Instagram.com
3. listopadu 2017 | 06:00

Protože si zasloužíte jíst jako král! To je motto londýnské foodblogerky Samiry Kazan, která jídlo povyšuje na umělecké dílo. Prohlédněte si fotogalerii plnou jejích nejlepších výtvorů.

Nápady na duhové smoothie,  snídaně i dezerty a mnohem víc můžete najít na  Instagramovém účtu Samiry Kazan @Alphafoodie, který sleduje víc jak pět set tisíc followerů. Ty nejkrásnější pokrmy tvoří většinou borůvky, ostružiny, nebo dračí ovoce a také květiny, které má vždy připravené v mrazáku.

Na Instagramu začala přidávat fotky svých kulinářských experimentů asi před dvěma lety a od té doby si vybudovala slušnou fanouškovskou základnu. Kvůli zdravotním problémům se rozhodla začít stravovat zdravě. Co je zdravé, nemusí ale znamenat nudné a ošklivé, a proto to chtěla ukázat i ostatním a inspirovat je ke zdravějšímu životnímu stylu.

Sledovat jí můžete na na jejím blogu, www.alphafoodie.com, kde se dozvíte i návody na přenádherné recepty. Podle Samiry totiž platí, že nejdřív jíme očima. Prohlédněte se si fotogalerii plnou lahodných fotek, po kterých se vám určitě začnou sbíhat sliny! Kde si můžeme něco podobného objednat, prosím?

Autor: Lucie Houdková