Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rekordmanka Adele: Jak s ní šel čas? Podívejte se, jak neuvěřitelně zhubla

27. listopadu 2015 | 06:00

Před třemi lety se stáhla z hudebního světa. Vdala se, porodila dítě a všechnu energii věnovala rodině. Před měsícem se vrátila ve velkém stylu s hitem Hello a novým albem, které láme rekordy. Jak se během času zpěvačka Adele měnila?

Mocný hlas britské zpěvačky Adele si dokázal podmanit snad celý svět. Její album 21 z roku 2011 bylo úspěchem jako hrom a pořád se spekulovalo, jestli dokáže přijít s něčím ještě lepším. Prodejní statistiky za první týden, kdy je její nové CD nazvané 25 k mání, jsou jednoznačné – už o tom není pochyb.

V prvních čtyřech dnech se Adele s jejím novým albem podařilo zlomit rekord v počtu koupených kopií z roku 2000, kdy tehdy veleúspěšný boyband Nsync prodal v prvním týdnu 2,412 milionu kopií. Adele jen za čtyři dny od uvedení prodala 2,43 milionu kopií. Tahle zpěvačka je prostě fenoménem!

Před rokem se Adele podařilo shodit nadbytečná kila a její změna, která byla znát především v obličeji, všechny zaskočila. Jak se Adele během let měnila? Prohlédněte si snímky v naší fotogalerii!

 

Autor: luh