Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Luxusní bazény slavných: Sem utíkají před stresem!

  • Luxusním bazén a sídlo Kim Kardashian a Kanye Westa.
    9. ledna 2014 | 10:00

    Podívejte se na luxusní bazény slavných osobností, u kterých relaxují, opalují se nebo dělají snobské party. Líbil by se vám takový?

  • Bazén Jennifer Lopez

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Latinskoamerická zpěvačka a herečka se rozhodla pořídit si toto sídlo i s obrovským bazénem. Tahle investice ji vyjde na 10 milionů dolarů. Kromě luxusního bazénu patří k sídlu ještě parní lázeň, sauna a vlastní prostorné kino.

  • Bazén Sharon Stone

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Luxusní obydlí slavné herečky má sedm ložnic a neuvěřitelných devět koupelen. V perfektně udržované zahradě se skrývá bazén s vířivkou a tryskou. V šeru působí Sharonino bydlení doslova jako z pohádky.
  • Bazén Kim Kardashian a Kanye Westa

    Luxusním bazén a sídlo Kim Kardashian a Kanye Westa.
    Autor: profimedia.cz

    Tanhle "palác" s vlastním vinným sklípkem a výtahem si pořidíla profesionální celebrita Kim Kardashian se svým snoubencem Kanye Westem. Tenhle luxus stál zamilovaný pár 11 milionů dolarů. Pozemek, který k němu patří má rozhlohu neuvěřitelných 1300 metrů čtverečních.

  • Bazén Marka Wahlberga

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Herec Mark Wahlberg se více než rok snaží prodat své luxusní sídlo i s pozemkem za více než čtvrt miliardy korun. Kdo bude asi novým majitelem nádherné laguny, která je jako vystřižená z fotografii exotických letovisek?

  • Bazén Lady Gaga

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Extravagantní zpěvačka Lady Gaga má hned tři obrovské domy a samozřejmě i tři bazény. My jsme vybrali ten v Beverly Hills, který vyzařuje opravdovým luxusem. Tam by se nám líbilo...

Diskuse ke článku
.