Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V hlavní roli pes: Jak by vypadaly filmové scény s roztomilým chlupáčem?

Fotografie
2. ledna 2014 | 15:00

Tak v takové firmě by chtěl pracovat snad každý! Když se v ní totiž jednoho dne objevil šéf celého týmu se svým psem, nadšení zaměstnanci se vrhli na focení. A předvedli neskutečnou kreativitu!

Začalo to poměrně nevinně - notoricky známou fotkou Jacka a Rose, stojících na přídi Titanicu, kterou se zaměstnanci jedné (pečlivě utajované) firmy rozhodli naaranžovat se psem svého nadřízeného. Měla ale takový úspěch, že se rázem objevily další. A další.

Vznikla tak série fotek zobrazující slavné filmové scény, většinou samozřejmě co nejvíc romantické, na kterých hraje jednu z hlavních rolí sympatický chlupáč. Slzy dojetí tak při pohledu na tyhle fotky, vystřídají slzy smíchu. Ostatně uznejte sami - jak se vám líbí například scéna ze Zápisníku jedné lásky nebo Zkrocené hory, naaranžovaná s nejlepším přítelem člověka?1902555:gallery:true:true

Pokud byste si ale mysleli, že tomuto pracovišt vládne velmi uvolněná atmosféra, byli byste na omylu. Každý ze snímků nezabral víc, než 5-10 minut a všechny vznikly během pauzy na oběd. Šéf tohoto týmu je zkrátka na práci pes.

Více vtipných fotek naleznete v naší fotogalerii.1902556:gallery:true:true

Autor: brig