Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Neměl přítelkyni, proto si ji vytvořil: Pomocí laku na nehty a oříznutých fotek

11. listopadu 2013 | 14:30

Nemít partnera je pro spoustu lidí neradostnou situací. Japonský fotograf Keisuke Jinushi si z toho ale hlavu nedělá a a vystačí si se svoji pravou rukou. Díky ní totiž vytváří fotografie, které vypadají, jako by si užíval romantická setkání ve dvou.

Keisuke Jinushi, student fotografie na Musashino art University v japonském Tokiu, se rozhodl nebrat vážně a v žertu radí svobodným mužům, jak vytvořit na sociálních sítích iluzi, že mají tu nejzamilovanější přítelkyni na světě.

Stačí si jenom natřít ruku make-upem, aby získala jemnější vzhled, nalakovat nehty a na zápěstí natáhnout nějakou veselou gumičku, nebo náramek. A pak už se jen "opečováváte" tak, jak by to dělala vaše přítelkyně a u toho se samozřejmě nezapomínáte fotit a nahrávat fotky na facebook nebo instagram.

Keisuke Jinushi přítelkyni nepotřebuje, vystačí si sám
Autor: http://instagram.com/jinushikeisuke

Vznikla tak série skutečně vtipných fotek, na kterých je Keisuke s "přítelkyní", v kontrastu s fotkami, na kterých je tatáž scéna, ovšem oddálená. Z tajemné a milující přítelkyně tak zbývá jenom japonský mladík, v poněkud netradičních pózách (a s nalakovanými nehty).

Keisuke Jinushi přítelkyni nepotřebuje, vystačí si sám
Autor: http://instagram.com/jinushikeisuke

Inspiraci, jak si vyrobit vlastní virtuální partnerku, najdete v naší fotogalerii. Pokud by vám to ale nestačilo, můžete si s ní klidně natočit i video. Třeba romantický polibek na pláži:

Autor: brig