Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zvrhlý striptýz: Na klíně vám zatancuje 200 kg žena

11. října 2013 | 06:00

Pod názvem striptýzový klub si většina lidí představí polonahé dívky velikosti S, které na své dokonalé proporce denně přilákají stovky nenasytných mužů. V Las Vegas je jeden takový klub, který je ovšem něčím naprosto unikátní. Kolem tyče se totiž kroutí ženy s velikostí XXXXL!

Při návštěvě Las Vegas můžete strávit hodiny v místních kasínech, nechat se oddat od muže v převleku Elvise Presleyho a nebo si zajít na opravdu nevšední striptýz. V klubu Foxy Girls se totiž kolem tyče svíjejí ženy, které mají od titěrných striptérek hodně daleko.

Místo žen s mírami 90-60-90 tam totiž najdete striptérky s hmotností téměř 200 kg. Tyhle "sexy slonice" mají na pódiu speciálně vyztuženou tyč, protože ta běžná je zkrátka neunese.

Kdo by si myslel, že na tuhle "tlustou" show není nikdo zvědavý, spletl by se. Obdivovatelé kyprých tvarů se jen hrnou a jsou schopni za jednu podívanou utratit neuvěřitelné množství peněz.

Majitel klubu si mne ruce, protože Foxy Girls měl pověst nejhoršího striptýzové klubu široko daleko. Dnes je díky obézním tanečnicím známý téměř po celém světě.

Ve striptýzovém klubu Foxy Girls vás přivítají ženy s opravdu nevšedními proporcemi.
Autor: profimedia.cz