Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Scarlett Johansson byla podruhé zvolena nejvíce sexy ženou světa!

8. října 2013 | 13:00

Časopis Esquire opět rozhodoval, která z hollywoodských krásek je nejvíce sexy. Letos se na pomyslný stupínek vítězství postavila herečka Scarlett Johansson, která jako jediná z žen vyhrála titul podruhé.

Americkou herečku Scarlett Johansson známe především z filmů Zaříkávač koní, Dokonalý trik nebo Avengers. Dvakrát byla nominována na Zlaté glóby a získala cenu BAFTA v kategorii Nejlepší herečka v hlavní roli.

Teď se může pochlubit dalším oceněním - Nejvíce sexy žena světa. A aby toho nebylo málo, je jedinou ženou, která tento titul získala dvakrát. Scarlett byla jmenována nejvíce sexy ženou poprvé v roce 2006. Teď ve svých 28 letech svůj triumf zopakovala. Ukázala tak všem, že zraje jako víno.

Nejvíce sexy žena světa pro rok 2013
Autor: Profimedia.cz

Překrásná Scarlett byla dva roky vdaná za slavného herce Ryana Reynoldse. Ten byl před třemi lety zvolen časopisem People za Nejvíce sexy muže světa. Dva roky po rozvodu se Scarlett se oženil se "super drbnou" Blake Lively.

Nejvíce sexy žena planety je samozřejmě zadaná. Už rok randí s francouzským novinářem Romainem Dauriacem a všichni netrpělivě očekávají zvuk svatební zvonů.

Výherkyně titulu Nejvíce sexy žena světa

2005 - americká herečka Jessica Biel

2006 - americká herečka Scarlett Johansson

2007 - jihoafrická herečka Charlize Theron

2008 - americká herečka Halle Berry

2009 - britská herečka Kate Beckinsale

2010 - irská herečka Minka Kelly

2011 - barbadoská zpěvačka Rihanna

2012 - ukrajinská herečka Mila Kunis

2013 - americká herečka Scarlett Johansson