Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šílenost v Benátkách: Místo klobouku ptačí klec na hlavě

30. srpna 2013 | 06:00

Mnoho lidí si myslelo, že extravagantní modely zpěvaček Lady Gaga a Rihanny nelze překonat. To byla chyba. V Benátkách na sebe italská producentka stáhla veškerou pozornost, když přikráčela s ptačí klecí na hlavě.

...
Autor: profimedia.cz
Na filmovém festivalu v Benátkách se sešlo mnoho slavných italských umělců. Kromě herců a hereček se slavnostního dne zúčastnili i slavní režiséři a producenti. Největší ohlas ovšem sklidila italská režisérka a stylistka Marina Ripa di Meana, která se rozhodla vyměnit klobouk za ptačí klec.

Italka ani po "sedmdesátce" neztrácí smysl pro humor a extravaganci. Přes střídmé černé šaty obtočila rudé boa, na hlavu si nasadila klec a vyrazila do společnosti. Nezapomněla ani na ptáčky, kterými "mřížovaný klobouk" obsypala.

Slabost pro extravagantní pokrývky hlavy ukázala tato Italka už několikrát. Jednou si posadila na hlavu obřího motýla, jindy býčí rohy se závojíčkem nebo třeba půl metrový kužel s bambulkou.

Pro schování kruhů pod očima nebo špatného make-upu je tato klec ideální. Ale, proč se skvěle vypadající dáma v letech schovává za mříže, to nám nejde do hlavy.