Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jaké jméno, taková duše? Vypočtěte si svůj osud

Zajímá vás, co vás čeká? Stačí jednoduchý výpočet.
2. února 2013 | 07:00

Chcete vědět, jestli vám jméno ovlivňuje život a vaši duši? Umožníme vám, abyste to zjistily. Tady máte návod, jak na to.


Jméno nám naši rodiče vybírají v naprosté většině podle různých kritérií a jen minimálně z numerologického pohledu. Proč tady mluvíme o numerologii? Protože každé písmeno ve vašem jméně má svoje číslo. A když  všechna písmena sečtete (počítá se křestní jméno i současné příjmení), vyjde vám i číslice, která svědčí podle numerologických „pravidel“ o tom, jací jste a jakými cestami se ubírá váš osud a hlavně, jaká je vaše duše.

Čísla jmen…
Říká se jim duševní čísla. Tím, jaké dostanete jméno, nebo ho třeba i v průběhu života změníte, můžete ovlivnit mnohé - charakter, způsob života, postoje k jiným lidem, emoce… Pojďme si tedy říct, co které číslo znamená. Potom si ukážeme, jak to své přesně spočítat podle jednoduchého návodu.

Výkřik:
Vdané ženy s příjmením manžela si musí duševní číslo vypočítat podle nového jména, protože podle numerologů jsou pod vlivem těch písmen, se kterými aktuálně žijí.

1 – Lidé „jedničkáři“ jdou vždy hlavou rovnou do problému, nevyhýbají se překážkám, jsou to rodilí vůdci. V soukromí se jim právě pro jejich razanci a někdy přehnanou přímočarost nedaří a bývají v nitru často osamělí, i když jsou navenek obklopeni mnoha lidmi.
2 – Dvojkaři jsou lidé, kteří bývají milí, laskaví, dokážou se vcítit do emocí jiných lidí. Jejich nedostatkem je malá odolnost proti nástrahám života, tlaku v práci i v soukromém životě. Lidově řečeno, nejsou to žádní držáci.
3 – Ti, jejichž číslem je trojka, bývají velmi společenští, zajímaví, komunikativní, mají tvůrčí schopnosti. Ale často si neberou servítky, takže si dokážou udělat dost nepřátel.

numerologie
Autor: Shutterstock.com
4 – Čtyřkaři jsou taková stabilní jednotka – nevyhýbají se žádné práci, dokážou nést odpovědnost za sebe i za ostatní, jsou praktičtí a neúnavní. Občas jim ale chybí sebedůvěra.
5- Pětku nosí silní lidé s pevnou vůlí, energičtí a svobodomyslní. Někdy přikládají zbytečně velkou váhu prkotinám a zbytečně si tak přidělávají starosti.
6 – Šestky jsou emociálně založení jedinci, mají smysl pro rodinu, harmonii a dokážou hluboce milovat. Jejich slabinou je váhavost, neschopnost se pevně rozhodnout pro to či ono. Mají sklon podléhat pokušením, která jim potom komplikují život.
7 – Sedmičkáři jsou duchovně založení lidé, kteří dokážou silně soucítit s bolestí a potížemi jiných. Zároveň ale dokážou bez větších zábran vzepřít autoritám, držet si nekompromisně svůj názor a neskrývat se za jiné.
8 – Osmičku mají výborní organizátoři s bystrým mozkem a vytrvalostí. Lásku, ale i negativní emoce dokážou stejně tak dávat, jako i brát.
9 – Devítka je číslem skvělých analytiků s bystrým a většinou velmi dobrým úsudkem. Jsou to znalci života i lidí. Rádi studují a celý život se snaží poznávat „nové obzory“. Jejich věčný duševní neklid a touha po poznání může vést k fyzickému vyčerpání.

Jaké písmeno k jakému číslu?

1 2 3 4 5 6 7 8 9
a b c d e f g h i
j k,l   m n o p q r
s,t   u v,w   x y z  


Příklad výpočtu:
Eva Nová : 5 + 4 + 1+ 5 + 6 + 4 +1= 26  To je dvojciferné číslo jména i s příjmením, které musíme vždy rozložit na jednociferná. Takže číslo 26 = 2 + 6 = 8. Vašim duševním číslem je tedy osmička.
Změníte jméno, změníte duši?

Jste skutečně takové, jak vám osmička velí? Když prý změníme jméno, můžeme dost změnit i na svém charakteru. Náš osud se může zvrtnout jiným směrem. Je prostě pod odlišným vlivem. Nejčastěji si mění jména ženy – na svatbě nebo potom při rozvodu.

Autor: sia