Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Polonazí a se zvířátky kvůli charitě: Podívejte se na žhavé fotky sexy hasičů!

Video se připravuje ...
VIDEO: australianfirefighterscalendar.com
22. října 2018 | 06:00

Milé dámy, nevím, jak vy, ale na tato dobře rostlá a vypracovaná mužská těla jsem se s radostí podívala, a dokonce i několikrát. Pokud se vám začínají zapalovat lýtka, vězte, že s nimi byste byla v bezpečí. Představujeme vám australské hasiče, kteří tyhle sexy kalendáře fotí už od roku 1993.

Na charitu každý přispívá jinak. Tihle statní hoši se rozhodli dát do toho sami sebe. Už od roku 1993 se fotí polonazí s roztomilými zvířátky a ukázalo se, že je to pro mnoho žen absolutně neodolatelná kombinace! Do dnešního dne už vybrali téměř tři miliony dolarů, které věnovali na různé charitativní projekty, mimo jiné třeba na dětskou nemocnici.

Největším překvapením loňského roku byl enormní ohlas na fotky s koťátky, takový zájem nevzbudilo žádné jiné zvířátko. Letos se tedy hasiči na koťátka zaměřili o něco více a rozhodli se výtěžek věnovat australské nemocnici pro zraněnou divokou zvěř. Pokud chcete pomoci a obdivovat celoročně tyhle ohnivé hrdiny, můžete si objednat kalendář na jejich stránkách australianfirefighterscalendar.com.

Pokochejte se pohledem na krásná těla hasičů:

 

Video se připravuje ...