Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kate je ve čtvrtém měsíci, ale po těhotenském bříšku zatím ani stopy

3. listopadu 2017 | 06:00

Vévodkyně z Cambridge je zhruba na konci čtvrtého měsíce těhotenství a ještě nedávno trpěla silnými těhotenskými nevolnostmi. Teď už je jí znatelně lépe, a tak se rozhodla zahrát si s dětmi tenis u příležitosti návštěvy tenisové asociace. Na štíhlé Kate není však bříško ani v pokročilém těhotenství zatím znát. Přesvědčit se o tom můžete v naší galerii.

I když Kate po narození princezny Charlotte (2) řekla, že už další dítě nechce, dnes je již na začátku pátého měsíce těhotenství. Vévodkyně má s princem Williamem dva potomky a vypadá to, že ji mateřství baví. Samozřejmě na něj není sama, už teď shání novou chůvu, protože ta současná má dost práce s Georgem (4) a Charlotte. 

Potom co královská rodina oznámila, že je Kate těhotná, se vévodkyně stáhla do ústraní, protože začala trpět silnou nevolností, která se prý nedá srovnat s tou běžnou těhotenskou. Jde totiž o nemoc, která se nazývá hyperemesis gravidarum a objevuje se od prvního do čtvrtého měsíce. Kate neustále zvracela, dokud nevolnosti neodezněly samy, a to právě na konci čtvrtého měsíce.

Kate se nyní cítí i na to, aby mohla zlehka sportovat, a tak navštívila tenisovou asociaci, kde si zahrála s dětmi tenis. Byla to první sólová návštěva od té doby, co bylo ohlášeno její těhotenství.

Autor: kaj
Video se připravuje ...