Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co se jedlo a pilo na F.O.O.D. pikniku? Časopis slavil 10 let od založení!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
4. září 2017 | 13:08

Již po sedmé se sešli milovníci dobrého jídla a nových gastronomických projektů na pikniku časopisu F.O.O.D. a letos bylo opravdu z čeho vybírat. Oproti loňskému ročníku se přihlásilo o celou polovinu více vystavovatelů, a tím pádem bylo opravdu těžké vybrat si, kterou pochoutku dřív.

Počasí, ač jsme se obávali, vyšlo na jedničku a zůstali jsme v suchu. To samozřejmě také přispělo k dobré náladě. Pro návštěvníky bylo připraveno hned několik zón, kde si mohli v klidu a v sedě sníst to, co si u stánků koupili. Dorazila také spousta dětí, na které se v programu myslelo jako vždycky a mohly se zabavit spoustou her, soutěží a vyfotit se s oblíbenými oživlými postavičkami z animovaných filmů.

Podívejte se na předávání dortu k narozeninám časopisu F.O.O.D.:

Video se připravuje ...
F.O.O.D. piknik • VIDEO: facebook/F.O.O.D. piknik

Největší fronty byly klasicky na burgery, které se připravovaly hned v několika food tracích a stáncích, ale v masové konkurenci obstál i stánek s pravou španělskou paellou od El Romero, zabodovaly i Avocado street bistro, pravé palačinky z Galetky nebo slovenská specialita pagáčky z pekárny pod Vyšehradem. Divoženka rozlévala limonádu, mohli jste okusit všechny možné druhy vína nebo pravý český cider ze Ciderie Kliment ze Všenor.

Video se připravuje ...