Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Čeho se Agáta Prachařová tolik bojí? Promluvila o manželovi i blížícím se porodu!

19. srpna 2017 | 12:41

Modelka a moderátorka Agáta Prachařová je už v pokročilém stádiu těhotenství, a tak je téma rodičovství a porodu již dost aktuální. Jak to má s porodem ona a manžel Jakub?

Dvaatřicetiletá Agáta Prachařová se už sice nemůže dočkat svého druhého potomka, holčičky, kterou čeká se stejně starým manželem, hercem a muzikantem Jakubem Prachařem, ale přesto vyjádřila velké obavy. „Bojím se porodu, protože vím, jak to bolí. U prvního jsem se bála, říkala jsem si, že třeba ani nepoznám ty kontrakce a porodím doma. Teď vím, že to stoprocentně poznám. Fakt se bojím,“ přiznala své obavy modelka a moderátorka pro Blesk Magazín.

A bude u porodu alespoň Agátin manžel? „Bude, a byla to úplně přirozená diskuze. Vlastně ho ani nenapadlo tam nebýt. Já jen doufám, že nebude mít někde práci a stihne to. Vzal si volno na termín porodu, ale může to být klidně dřív, stejně jako později... Ale věřím, že si to nějak zařídí. Kryšpína jsem třeba rodila čtrnáct hodin. A to bych řekla, že by to stihnout mohl." (zasmála se)

Známá skandalistka Agáta má termín porodu na přelomu září a října. Přesné datum však prozradit nechtěla. Ani jméno pro holčičku, jelikož jej prý nemají definitivně vybrané.

Tak co dodat? Snad jen držet palce, aby vše dobře dopadlo!

Video se připravuje ...