Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jedenáctiletý kluk poslal Donaldu Trumpovi dopis o svém životním snu. Prezident mu ho splnil!

19. srpna 2017 | 12:17

Školák Frank, který bydlí nedaleko Washingtonu, napsal dopis Donuladu Trumpovi do Bílého domu, v němž se prezidentovi svěřil se svým velkým snem. Reakce nejmocnějšího muže světa na sebe nenechala dlouho čekat!

Americký prezident Donald Trump (71) je mnoha lidem trnem v oku. To ale naplatí o jedenáctiletém Frankovi z města Falls Church, které ležící nedaleko Washingtonu. Pro něj je americký prezident vzorem. Alespoň, co se podnikání týče.

Chlapec s podnikatelským duchem rozjel vlastní byznys: seká lidem trávníky. A rozhodl se „sekat nejvýš“. Usmyslel si posekat trávník u Bílého domu. Napsal proto hned hlavě nejmocnějšího státu, že by mu bylo ctí některý víkend posekat trávník přímo v Bílém domě. Znění jeho podnikatelského záměru zveřejnilo americké rádio NPR.

Frank údajně v dopise uvedl, že pokud si Donald Trump vybere sekání motorovou sekačkou, nebude prezident muset platit za benzín. Chlapci se nedlouho poté ozvala tisková mluvčí Bílého domu Sarah Sanders a pozvala Franka, aby si přišel splnit svůj sen…

Hoch se dle vyjádření Bílého domu stal vzorem podnikatelského ducha Ameriky.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...