Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Těhotná Agáta Prachařová po letech promluvila o otci Kryšpína! Jak to s ním má? To jste netušili!

7. srpna 2017 | 17:26

Modelka a moderátorka Agáta Prachařová brzy přivede na svět své druhé dítě, tentokrát holčičku, kterou čeká s manželem, hercem a zpěvákem Jakubem Prachařem. Jaký má šestiletý Kryšpín vztah se svým biologickým otcem? 

Dvaatřicetiletá modelka a známá skandalistka Agáta Prachařová si na mateřské dovolené užívá léta. Po něm přijde část, které se, jak přiznala, bojí. A tou je porod. Netají se tím, že druhým přírůstkem do rodiny bude holčička, a tak se její šestiletý synek Kryšpín prozatím vytouženého bratříčka nedočká.

Kryšpínovým otcem je hokejista Miroslav Dopita, s nímž se modelka a moderátorka rozešla krátce po synově narození. Agáta o něm moc nemluví a je vidět, že ani v Kryšpínově životě tatínek nehraje nijak významnou roli. Daleko více času kluk tráví s náhradním tátou, hercem a zpěvákem Jakubem Prachařem, současným manželem jeho matky. Vídá se vůbec Kryšpín se svým otcem?

„Mirek je na Bali a už tam žije dlouho. Vidí se spolu jen po skypu nebo si volají. Naposledy se spolu viděli naživo, když byli Kryšpínovi dva roky. Má prostě dva táty a nijak to neřeší. Sám řekl, že by ho chtěl vidět, tak o tom hodně uvažuju. Přemýšlím, že bych ho tam pustila na prázdniny na čtrnáct dní s Mirkovou sestrou, se kterou se tady stýkám. Mirek chtěl původně na měsíc, ale myslím si, že to by Kryšpín asi nevydržel...,“ svěřila se pro Blesk magazín Agáta Prachařová.

Autor: red
Video se připravuje ...