Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Válka trvá: Vlaďka Erbová reagovala na Řepkovo obvinění drsným vyjádřením!

7. srpna 2017 | 01:58

Tomáš Řepka si opět v médiích pustil pusu na špacír ohledně své bývalé partnerky Vlaďky Erbové. Takže reakce modelky se dala čekat záhy. A přišla... 

Vztah modelky Vlaďky Erbové a fotbalisty Tomáše Řepky vrcholí vzájemným urážením a nenávistí. Oba vytahují další špínu a kostlivce ze skříně. Fotbalista se rozhovořil o tom, jak mu modelka nechce půjčovat jejich syna, dále o její mnohonásobné nevěře.

„Důkazy mi donesly mimo jiné média, byla nafocená a během rozvodu se mi začali ozývat různí lidé a vypadávat kostlivci ze skříně. Bylo to velmi složité období a důkazů mám pro to dost. Zatím jsem ještě esa z rukávu nevytáhl,“ řekla bývalá fotbalová hvězda Řepka Blesku.

Jenže každá mince má dvě strany a sám Řepka v rozhovoru pro Blesk předpověděl, že jeho bývalá žena bude jistě na kritiku brzy velmi ostře reagovat. A nemýlil se. Vlaďka do médií vypustila vlastní verzi a začala, jak jinak, místem nejcitlivějším, informacemi o synu Marcusovi.

„Zdůrazňuji, že mě můj bývalý manžel řadu měsíců nekontaktoval se žádostí o setkání se synem,“ řekla Blesku Erbová a reakce Řepky na sebe také nenechala dlouho čekat. „Vladimíra lže, ale to u ní není novinka. O kontakt s Marcusem se snažím systematicky měsíce. Je mi to upíráno. V mém mobilu jsou takových důkazů, zpráv bez odezvy, desítky. A mám na to i spoustu svědků,“ svěřil se Blesku Tomáš s tím, že doteď má pro synka dárky k březnovým narozeninám. „Neměl jsem jedinou možnost mu je předat...“

Autor: tuš, red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...