Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nikol Štíbrová prozradila jméno miminka! Není české, ale přesto je krásné

5. srpna 2017 | 15:17

Herečka Nikol Štíbrová přivedla na svět svého prvního potomka. Chlapeček s bujnou hřívou se v porodnici U Apolináře narodil 31. července. Až když rodiče odváželi synka domů, prozradila šťastná maminka jeho jméno.

Půvabná Nikol Štíbrová, známá především ze seriálu Pojišťovna štěstí, na svět přivedla chlapečka, který všem vyrazil dech hustými černými vlásky. Taková kštice bývá u novorozenců ojedinělá. Úsměvná je též skutečnost, že oba rodiče, jak maminka, tak tatínek Martin Kyncl, jsou světlovlasí, a jejich novorozenec přišel na svět s vlásky barvy havraní černě.

Někteří lidé na sociální síti laškovali, že je chlapeček adoptovaný, což následně blonďatá herečka, moderátorka a bavička Nikol vyvrátila fotkou, když byla sama miminko. Má na ní vlásky úplně stejné, jako její prvorozený syn.

Po porodu dělala krásná Nikol několik dní tajnosti se jménem, jež hošíčkovi vybrali. Sdělila ho, až když si synka odváželi domů. Jmenuje se Mathias, což je zahraniční verze českého Matyáš nebo také Matěj. S příjmení se ale hodí dohromady. Mathias Kyncl zní i vypadá pěkně. Jen se rodiče a později i jejich potomek zřejmě musí připravit na to, že ho některým lidem budou muset hláskovat či spelovat, aby se nevloudila nějaká ta chybička…

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...