Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Co musíte vědět, než si koupíte drahou kabelku?

Fotografie
21. července 2017 | 20:22

Přemýšlíte o investici do drahé značkové kabelky? Pak si rozhodně přečtěte tyto důležité body.

Máte sen, že si koupíte luxusní značkovou kabelku? Když se zadaří a toto vaše tajné přání se změní ve skutečnost, měla byste mít jasnou představu, co od ní očekáváte. Projděte si body, které jsme po vás připravili, pomohou vám nešlápnout vedle.

1. Řekněte si, pro jaký účel kabelku budete mít. Chcete větší pevnou tašku, která zvládne nápor všech věcí, jež s sebou dennodenně nosíte? Nebo dáváte přednost malé zdobné kabelce vhodné na večírky a jiné společenské akce, do níž se vejde tak maximálně mobil, rtěnka a kapesníček?

2. Určete si cenový limit. Podle toho se zaměřte na výběr značky, které nabízejí kabelky v tomto cenové rozpětí. Na Valentina či Pradu si připravte desítky tisíc korun; pokud si můžete dovolit zajít o nulu výš, pak se budete moci radovat z kabelky snových značek, jakými jsou Gucci, Chanel či Louis Vuitton (samozřejmě záleží na velikosti a materiálu).

3. Nakupujte jen od osvědčených prodejců. Trh s padělky je obrovský, takže neriskujte koupi na internetu. A nechat si ujít výběr v luxusním butiku na vyhlášené třídě, jakou je pražská Pařížská, by byla věčná škoda.

4. Zajistěte, aby o ni bylo do budoucna postaráno. Dobře si uschovejte účet. Většina takto drahých značek vám kabelku opraví i po letech nošení. Takže žádný nákup z třetí ruky!

5. Dejte na pocit. Nenechte se odradit obavami, jak se na skutečnost, že jste za kabelku utratila takovou hromadu peněz, bude dívat vaše okolí. Pokud po ní toužíte a máte na ni, tak si ji dopřejte. Pamatujte: Žijeme jen jednou…

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...