Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Očekávaný koncert Leoše Mareše se neobešel bez nehody! Co se moderátorovi stalo?

1. června 2017 | 20:17

Moderátor a zpěvák Leoš Mareš pojal konec letošního dubna ve velkém stylu. Své 41. narozeniny oslavil dlouho očekávaným koncertem s příznačným názvem Jediný koncert v životě. Tento významný den mu narušil drobný ťukanec…

Svůj narozeninový den oblíbený workoholik Leoš Mareš zahájil společně s letitým parťákem Patrikem Hezuckým moderováním Ranní show na Evropě 2, a to do desáté hodiny dopolední.

Po odchodu z rádia na oslavence čekala přistavená limuzína s řidičem. Ten nevyrazil dopředu, ale začal nečekaně couvat. Jelikož za ním stálo auto a řidič nestihl dostatečně rychle zabrzdit, došlo ke střetu. Majitelka nabouraného vozu incident viděla, a tak ihned přispěchala, aby zkontrolovala stav svého automobilu. A to už vystoupil i Leoš Mareš.

Zdroj pro Expres.cz uvedl: „Leoš se šel přesvědčit, zda se nikomu nic nestalo, a když zjistil, že nestalo, odešel pryč.“ A když ještě viděl, jak paní mávla rukou nad nepatrným ťukancem, došel k luxusnímu Mercedesu a odjel pryč. Čekala ho zkouška na jeho největší koncert v životě. Jeho večerní narozeninovou párty ve Foru Karlín si ten večer nenechalo ujít tisíce lidí.

Autor: red
Video se připravuje ...