Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Galerie: Krásná pilotka se stala hvězdou internetu. Život jí závidí spousta lidí!

1. června 2017 | 12:27

Pilotka Michelle Gooris se k svému milovanému povolání dostala vlastně náhodou. Vzhledem k tomu, že si svůj příběh nenechala pro sebe, stala se slavnou nejen na sociálních sítích…

Krásná blondýnka Michelle Gooris z Amsterdamu se ve svých pětadvaceti letech stala jednou z hvězd internetu, a tak není divu, že se o její příběh začala zajímat i řada světových médií. Čeho dosáhla díky své píli a cílevědomosti?

Půvabná Michelle Gooris se po střední škole nemohla rozhodnout, co by chtěla v životě dělat, čeho by ráda dosáhla. Začala studovat medicínu, s níž se po krátkém čase rozloučila, jelikož ji podle jejích slov vůbec nebavila.

A otázka: „Co dál?“ tu byla znovu. Inspirací se jí nakonec stal její čtyřiasedmdesátiletý dědeček, který si zrovna udělal pilotní kurz. „Proč se nestaneš pilotkou?“ zeptal se vnučky jednou. Předpoklady k tomu dívka měla, byla totiž dobrá v matematice a rozuměla technice.

Michelle tedy začala s intenzivním dvouletým tréninkem a stále více ji přitahovala představa, že se stane opravdovou pilotkou. Když konečně získala licenci na pilotování, začala se této profesi věnovat naplno. Nyní má za sebou řadu komerčních i soukromých letů po celém světě.

Na YouTube se můžete podívat na řadu videí, které Michelle Gooris natočila, a to nejen o své práci…

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...