Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další veselka: Čerstvě rozvedený Roman Vojtek promluvil o svatbě s přítelkyní! Kdy to bude?

31. května 2017 | 15:45

Muzikálový herec, zpěvák a tanečník Roman Vojtek je pár měsíců rozvedený a už zase přemýšlí o chomoutu. Co prozradil o svatbě s partnerkou Petrou Vraspírovou?

Hvězda druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas Roman Vojtek (45) už nějaký čas žije s přítelkyní, herečkou Petrou Vraspírovou (29). A mají k sobě stále blíže a blíže. Dokonce padla slova týkající se svatby. Půjde Vojtek znovu pod čepec?

„O svatbě jsme se už samozřejmě bavili, ale nejdřív musí být žádost o ruku,“ řekl muzikálový herec, zpěvák a tanečník Blesku s tím, že Petra bude mít v říjnu 30. narozeniny, a tak už jí vymýšlí nějaký zajímavý dárek. „Tak třeba tady to přijde, ale kdybych to teď řekl, tak by to pro Peťku nebylo překvapení,“ dodal.

Je tedy jasné, že dřív, nebo později k žádosti o ruku dojde. Roman Vojtek se přitom teprve před necelým rokem rozvedl s manželkou Terezou, se kterou má dvě děti, dceru Editu a syna Benedikta. Nicméně s Petrou tvoří pár už víc než rok a jak to vypadá, oba jsou stále šťastní a zamilovaní. Tak snad to tentokrát Romanovi vyjde!

Autor: red
Video se připravuje ...