Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odvážné foto: Andrea Verešová úplně nahá! Dokonalost existuje…

25. května 2017 | 12:17

Modelka Andrea Verešová (36) pořádně rozdráždila své fanoušky. Na sociální síti se pochlubila snímkem, na kterém je úplně nahá. Tahle fotka vyrazí dech nejen dychtivým mužům!

Miss Slovenska 1999 a Miss desetiletí Andrea Verešová (36) je velmi krásná žena, a tak není divu, že si je toho dobře vědoma. Její manžel Daniel Volopich má štěstí, že se zrovna jemu podařilo „ulovit“ takovou krasavici.

Kdyby modelka, moderátorka a příležitostná herečka nebyla tak známá, asi málokdo by hádal, že jí za tři roky a kousíček bude už čtyřicet let! Andrea vypadá snad stále lépe a lépe a na jejím těle byste jen těžko hledali nějakou chybičku.

Modelka se na exotických Maledivách nejdříve smočila v bazénu a pak se mokrá vyfotila zezadu. Sexy kráska byla celá nahá a ukázala i své dokonalé pozadí. A fanoušci s lichotkami nešetřili. „Jedním slovem krása, dokonalé tělo,“ napsal jeden z nich. „Dokonalá postava, krásné fotky,“ komentoval další.

Někteří se přiznali, že je mrzí, že si vyfotila pouze zadní část těla. „Opět dokonalá, i když jen bohužel zezadu,“ vyjádřil se jeden z jejích příznivců. „Nádherná, a zepředu nebude?“ ptal se další z mlsných fanoušků. Zda se nějaké takové vytoužené fotky dočkají, se uvidí…

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...