Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šikovný chlapec: Chtěl si v 11 letech přivydělat, protože měl malé kapesné. Jednoduše se stal milionářem!

24. května 2017 | 12:16

Stát se úspěšným a bohatým je snem mnoha z nás. Konkurence je sice veliká, ale množství možností, jak se uplatnit, se zdá být takřka nekonečné! Své o tom ví mladík, který již jako školák pohádkově zbohatl.

Britský podnikatel Ben Towers, narozený 2. září 1998, byl jako jedenáctiletý školák nespokojen se svou finanční situací. Rozhodl se proto, že si ke svému skromnému kapesnému přivydělá nějakou tu libru. A již ve svých 11 letech začal provozovat vlastní digitální marketingovou agenturu. Z nápadu vznikl byznys za desítky milionů liber!

Ale nemyslete, miliony mu nespadly jen tak do klína. Byl nadšeným fanouškem internetu a začal se v této oblasti vzdělávat. Zajímal se o marketing, webové stránky a jejich design. A netrvalo dlouho a jeho klientem se stala například sociální síť Twitter.

Jak je vidět, nezáleží na věku. Pohádkového bohatství se muže dopracovat i malý kluk. A nemusí mít zrovna štěstí jako čtrnáctiletý hoch, který nedávno našel vzácný hnědý diamant, ani bohaté a vlivné příbuzné. Stačí pořádně zamakat…

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...