Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ornella Koktová přiznala finanční problémy! Bude muset dřít, aby si mohla dovolit druhé dítě...

24. května 2017 | 10:20

Modelka Ornella Koktová by si přála další dítě. Bohužel jsou s manželem, podnikatelem Pepou Koktou, v tak špatné finanční situaci, že si ho nemohou dovolit. Mladá matka má sice plán, jak z toho ven, ale aby pak už nebylo pozdě…

Ornella Koktová (24) má zatím syna Quentina, ale ráda by se dočkala ještě jednoho dítěte. Zatím však nemá dostatek financí, aby dalšího potomka dokázala zabezpečit. „Kdybychom byli zajištění a bez problémů, tak bych do toho ihned šla. Jelikož ale nejsme, nepřemýšlím o tom,“ řekla v rozhovoru pro iDnes Revue.

„Chci pracovně zabrat a to druhé dítě určitě brzy přijde, ale asi později. Doufám, že Quentinovi nebude dvacet let. Věřím, že to bude tak za tři čtyři roky,“ svěřila se. Jen aby pak nebylo pozdě, vždyť Josef Kokta (60) už není žádný mladík…

Ornella přiznala, že nedostatek peněz jí v jedné věci rozhodně pomohl. „Myslím si, že všechno zlé je pro něco dobré. Kdybych teď byla ‚ve vatě‘ a v úplné pohodě, tak bych možná byla povrchní člověk a nikdy bych duševně nedozrála do toho, co jsem teď,“ vyjádřila se.

Starost jí momentálně dělá také syn, se kterým musí chodit na logopedii. „Měl po mně zkrácený jazyk a naše doktorka na to přišla pozdě. Nedávno byl na laseru a teď cvičíme slabiky,“ dodala.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...