Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Skuteční Ken a Barbie! Který ze sourozenců je víc umělý?

14. listopadu 2017 | 12:00

Někdo touží po menším nosu, někdo po větších ňadrech. Mladík z Brazílie ovšem touží vypadat jako plastový Ken a jeho sen se mu daří plnit. Jestli mu to sluší, nebo vypadá děsivě, necháme na vás. V rodině má ale podporu. Ostatně jeho sestra má s prací plastických chirurgů také dost zkušeností.

Brazilec Rodrigo Alves se proslavil svým šokujícím vzhledem. Muž, který podstoupil řadu operací, aby vypadal jako živá napodobenina slavné figurky Kena, nedávno předvedl světu také svou sestru, modelku Leanne Mc Donnell. A není vyloučeno, že právě ona jej přivedla k zálibě v plastické chirurgii.

Atraktivní brunetka Leanne Mc Donnell má dozajista zvětšené pozadí, jelikož naprosto nesedí ke zbytku štíhlého těla. Dále si na první pohled může každý všimnout nepřirozeně úzkého nosu a plných rtů. Na rozdíl od svého bratra je ale i po operacích velmi sexy. Má křivky, jimiž proslula módní ikona současné doby Kim Kardashian.

Leanne Mc Donnell má ve srovnání s bratrem co dohánět. Ten již podstoupil řadu složitých a někdy i celkem riskantních zákroků. Nedávno Brazilec Ken podstoupil složitou operaci, kterou si nechal udělat v Turecku. Tamní machři mu odsáli tuk z pozadí, který mu následně vpíchli do obličeje. Umělé má i svaly. Nesmí proto cvičit, jelikož jim pohyb ubližuje.

Autor: red
Video se připravuje ...