Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Gábina z Výměny lituje své svatby: Dneska by udělala všechno jinak! Co ji tolik štve?

Manželé Gábina a Jiří z Výměny.
20. května 2017 | 15:50

Gabriela, která dříve značně holdovala alkoholu, po Výměně manželek zavzpomínala na natáčení reality show Čtyři svatby, které se s mužem účastnili v roce 2012. Prozradila, čeho vážně lituje! Udělala by prý vše jinak.

Gábina byla kromě Výměny manželek ještě v dalších reality show TV Nova. Zhruba před rokem se zúčastnila projektu s názvem Čtyři svatby, který spočíval ve vdavkách před kamerou. Gabrielina veselka byla opravdu rozjuchaná více než dost.

Na venkovské svatbě nechyběli fotbaloví fanoušci, kteří tam způsobili pěkný rozruch. „Pocházím z Plzně a strašně jsme fandili plzeňskému fotbalu. Moji synové za ten tým také hráli, tak jsem si je tam pozvala. Dnes nevím, proč jsem to udělala. Ti to tam také úplně podělali. Ale byl to zážitek. Dneska bych vše udělala jinak,“ přiznala Gábina, která už se dnes prý alkoholu ani nedotkne.

Manžel Jiří připustil, že vše bylo tehdy ovlivněno alkoholem. „Udělali jsme to ale tak, jak jsme chtěli, prostě obyčejnou svatbu na zahradě, jen ti fanoušci nám to pokazili,“ dodal.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...