Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Spatřila krabičku cigaret své kamarádky a zůstala v šoku! Ihned poznala umírajícího na fotce

20. května 2017 | 14:18

Jodi Charles spatřila krabičku cigaret své kamarádky kuřačky a naprosto jí to vyrazilo dech. Koho na odstrašující fotce poznala? 

Nečekaný šok, který se záhy změnil v obrovskou zlost, zažila dvaačtyřicetiletá Jodi Charles, když na obalu cigaret Amber Leaf našla fotografii svého umírajícího tatínka Davida Rossa. Ten vážné nemoci podlehl v 66 letech roku 2015. Otec sice kuřák byl, ale umřel následkem vzácného typu rakoviny krve.

Není divu, že se Jodi Charles rozzuřila, protože ji ani její rodinu nikdo nekontaktoval, aby je požádal o svolení fotografii použít. Svého dědečka poznala i její čtrnáctiletá dcera. Jodi Charles se rozhodla, že to tak nenechá, a podala stížnost na Evropskou komisi. Tam se ale dočkala odmítavé reakce. Její stížnost vyšla naprázdno, řekli jí totiž, že rozhodně nejde o jejího otce. A tvrdili, že od všech osob vyobrazených na varovných obrázcích na cigaretách souhlas mají.

Jodi Charles si ale trvá na svém. Tak se zřejmě dočkáme pokračování tohoto sporu, jelikož žena zvažuje, že se s touto nemilou záležitostí obrátí na soud.

Nejde o zdaleka ojedinělý případ, kdy někdo poznal osobu na varovném obrázku. Takové šoky zažili už i lidé v Česku.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...